Home Новини сучасних технологій Samsung представить 5 ґаджетів на Unpacked

Samsung представить 5 ґаджетів на Unpacked

0

Unpacked 2020 вже досить близько, а компанія Samsung ще не підтвердила список продуктів, які будуть представлені. Зазвичай, за декілька тижнів до подїі, ми уже знали, які саме телефони чи планшети будуть представлені. Проте, було оголошено, що Samsung представить 5 ґаджетів на Unpacked, які можна використовувати у руці, вухах та на зап’ясті. Таку заяву зробив президент і керівник бізнесу мобільних комунікацій Tae-moon Roh.

Відповідно до цього та тієї інформації, яку ми вже оприлюднювали, ми точно отримаємо справді бездротові навушники – Galaxy Buds Live та смарт-годинник – Galaxy Watch 3. Окрім цього, очікується представлення таких смартфонів – Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Note 20 та Galaxy Z Fold 2.

Варто зазначити, що це буде найбільша кількість продуктів, які одночасно будуть представлені на заході Unpacked. Нагадаємо, що захід пройде 5 серпня.

Джерело: androidheadlines

Рекомендуємо: Sony Запрошує Користувачів Взяти Участь У Бета-Тестуванні ПО.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version