Home Новини сучасних технологій Samsung розповіли, чого очікувати від нового процесора Exynos 2200

Samsung розповіли, чого очікувати від нового процесора Exynos 2200

0

Як відомо, компанія Samsung намагається розширити свої можливості і зменшити свою залежність від сторонніх компаній-виробників комплектуючих для своїх смартфонів. Прикладом може стати розробка та реалізація процесорів Exynos, якими компанія оснащує свої смартфони, хоч і не всі. В більшості випадків, українці знайомі з цими процесорами по тій причині, що флагманські смартфони з лінійки Galaxy S, які постачають в Україну, оснащені саме цими процесорами. В той же час, американські користувачі, отримують флагмани на процесорах компанії Qualcomm і останнім таким був Galaxy S21 з Snapdragon 888. Нещодавно компанія Samsung дещо розкрила інформацію про майбутній процесор, яким будуть укомплектовані наступні флагманські смартфони Galaxy S22. Тепер детальніше про цей процесор.

Цікаво: Відомо, яку операційну систему будуть використовувати Samsung в своїх смартфонах.

Розробкою процесора Exynos 2200 займалася компанія Samsung, в парі з AMD, що виглядає досить багатообіцяючим, врховуючи успіхи останньої на ринку відеокарт. Стосовно процесора, то Samsung не так давно випустили перший тизер, в якому було не так багато конкретної інформації, що й досить очікувано, оскільки в трейлері було більше обіцянок, що цей процесор зробить щось неймовірне на ринку мобільних ігор і тим самим, приверне увагу всіх мобільних геймерів.

Цікаво: Процесор Snapdragon 8 Gen 1 порівняли з A15 Bionic і результати виявилися неочікуваними.

Трейлер мобільного процесору Exynos 2200.

Загальна інформація, яка зараз поширюється, говорить про те, що процесори Exynos 2200 отримають покращений нейронний процесор (NPU), який, за даними компанії, отримає в два рази більше обчислювальної потужності, в порівнянні з попереднім поколінням процесорів.

Окрім цього, також повідомляється, що в Exynos 2200 також будуть використовуватися функції AMIGO та VRS, які покликані покращити ігровий процесор. Якщо коротко, то AMIGO відповідає за збалансоване енергоспоживання різних компонетнів, та покликане підвищити тривалість ігрового процесу. Стосовно VRS, то за допомогою цієї технології, динамічні сцени в іграх будуть виглядати більш стабільними, тобто частота кадрів не буде кардинально змінюватися.

Цікаво: Samsung розробляє ” революційний” акамулятор для смартфонів. Чи справді він зможе гарантувати тиждень автономності?.

Також варто відмітити, що за допомогою нового процесора можна буде обробляти зображення, зроблені сенсором до 200 Мп, зйомка на 108 Мп буде відбуватися без будь-яких затримок, зйомка 8K, підтримка дисплеїв з частотою оновлення до 144 Гц та діапазоном HR10+.

Згідно попереднім тестам в бенчмарку Antutu, за кількістю набраних балів, він перевершує останній процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 в півтора рази, але поки рано говорити про справжню потужність, оскільки реліз процесора відбудеться на наступній презентації Unpacked, яка запланована на 8 лютого, але дата ще офіційно не підтверджена.

Також нещодавно було названо смартфони Samsung, які варто обрати в 2022 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version