Реклама

Секретні характеристики Samsung Galaxy Z Flip4

Останні Новини

Samsung Galaxy Z Flip4 ще поки що не представлений офіційно світові і станеться це не раніше як за декілька місяців. Не дивлячись на це, в інтернеті вже є майже усі характеристики та зовнішній вигляд складного смартфона.

Стверджують, що Samsung Galaxy Z Flip4 буде працювати з інтерфейсом One UI 4 на базі Android 12. Процесор планують встановити SoC Snapdragon 8+ Gen 1 з оперативною пам'яттю 8 Гб, а вбудованою 128 або 256 Гб. Ці дані цілком збігаються із тими, які пропонували джерела раніше.Дисплей в Samsung Galaxy Z Flip4 буде AMOLED розміром 6,7 дюймів із частотою оновлення 120 Гц та підтримкою FullHD+. Зовнішній екран в цій моделі вже 2,1 дюйми, нагадаємо, що в попередній був 1,9. Тепер щодо камер, фронтальна 10 Мп, основна 12 Мп + 12 Мп.

Цікаво: Samsung: як активувати функцію «Знайти мій телефон» офлайн

Відмінністю із попередньою наданою інформацією є ємність акумулятора. Раніше казали, що він буде на 3400 мАч, тепер є інформація, що ємність складе 3700 мАч. Зарядку буде підтримувати і провідну на 25 Вт і безпровідну на 10 Вт. В попередній моделі була лише стандартна зарядка.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Sourcegsmarena
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найочікуваніші смартфони, які презентують в 2021 році

Цей рік в нас розпочався досить продуктивно і вже було показано багато класних смартфонів. До них можна віднести лінійку...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -