Реклама

Що робити, якщо на телефоні немає пам’яті?

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Пам’ять на смартфоні постійно зменшується, а з часом взагалі закінчується. Не усі знають, але причина не лише у великій кількості фото, відео, музики чи додатків. Є і інші файли, які забирають вільне місце на телефоні. Про них і про способи очищення сьогодні і піде мова.

Перш ніж почати шукати причину нестачі пам'яті, варто все ж таки перевірити чи немає у вас зайвих файлів. Це можна глянути у розділі "пам'ять". Там буде видно усе, що збережено на телефоні (усі типи документів). Очистіть спочатку все зайве. Перегляньте скільки місця займають відео і фото в хорошій якості. Всі відомості про кожен файл є в інформації про нього. Для цього потрібно затиснути потрібне відео чи фото і ознайомитись з його роздільною здатністю та об'ємом.

Цікаво: Відомо, як не варто поводитись з смартфоном.

Наступним важливим кроком в збільшенні вільного місця є кеш додатків. Кожна програма на смартфоні містить інформацію. Вона зберігається для зручності, щоб швидше усе відкривати. Але насправді кеш абсолютно не потрібен. Його варто видалили повністю з телефона. При цьому ви зможете звільнити багато місця без втрати потрібних даних. Кеш видаляється вручну з кожної програми. Особливу увагу варто приділяти соцмережам, там кешу найбільше.

Наступне, що варто очистити - файли з месенджерів. Люди постійно один одному висилають різні фото, відео, документи і т.д. Зазвичай такі додатки автоматично зберігають все в телефон. Не важливо чи відкрили ви файл, чи ні. Щоб це все не забирало пам'ять, варто час від часу очищати сховище, а ще краще в налаштуваннях відключити автозбереження.

Ну і останнє - додатки. Є програми, які займають мало місця, а є ті, що дуже багато. Коли смартфон сповіщає про нестачу пам'яті, варто оцінити, які додатки вам потрібні, а без яких можна обійтись. Після цього видаліть все, чим ви не користуєтесь.

Отож, перш ніж розчаровуватись із-за того, що вільного місця стає все менше, видаліть все непотрібне згідно інструкції вище і насолоджуйтесь далі роботою телефону.

Також нещодавно було названо основні недоліки смартфона iPhone 13, які змушують користувачів скаржитись.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Известно, какую информацию о своих пользователях сохраняют социальные сети

Стаття доступна українською...Большую часть нашего свободного времени мы проводим в соцсетях. А задумывались ли вы о том, какую именно...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -