Реклама

Смарт-годинник Amazfit Bip U вже запущений та доступний до покупки

Останні Новини

Дещо раніше, ми отримували інформацію про характеристики очікуваного годинника Bip U. Сьогодні ж, смарт-годинник Amazfit Bip U вже запущений та доступний до покупки за 47 дол. Старт продажів розпочнеться від завтра, тобто з 16 жовтня 2020 року.

Смарт-годинник Amazfit Bip U вже запущений та доступний до покупки

Amazfit Bip U отримав 1,43-дюймовий екран із роздільною здатністю 302 х 302 пікселів. Підключення відбувається через Bluetooth 5.0, як для Android, так і для iOS. Рівень водостійкості годинника становить 5ATM. Акумулятор отримав ємність 230 мАг, що повинно забезпечити до 9 днів автономної роботи.

Окрім цього, Amazfit Bip U поставляється із Huami PAI, що надає можливість слідкувати за вашим здоров’ям. Отримує годинник більше 60 спортивних режимів та вдосконалений біологічний оптичний датчик відстеження, а також оптичний датчик BioTracker PPG. Працює годинник із додатком Zepp.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Amazon випустив камеру спостереження – дрон під назвою Always Home Cam

Amazon випустив камеру спостереження - дрон під назвою Always Home Cam. Камера відходить від конструкції традиційних камер спостереження, оскільки...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -