Реклама

Популярний месенджер Viber запустив ексклюзив для України

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Популярний месенджер Viber запустив ексклюзив для України. Можна продавати і оплачувати товари і послуги безпосередньо в месенджері.

Команда популярного месенджера Viber запустила нову функцію для користувачів – «Платежі в чат-ботах» (Chatbot Payments). Про це повідомили в прес-службі Viber. Тепер користувачі Viber зможуть використовувати додаток для покупки товарів і послуг, здійснюючи платежі через Google Pay або іншу доступну на пристрої платіжну систему.

Популярний месенджер Viber запустив ексклюзив для України

Як зазначає прес-служба, Viber вирішив не обмежуватися функціями месенджера, а будувати сервісну платформу, «що задовольняє всі потреби сучасних користувачів в функціональності і безпеці». Перша країна, де почала працювати функція, стала Україна, а на початку 2021 року Viber планує запустити платежі і в інших регіонах.

Нова функція дозволить купувати товари і послуги безпосередньо у продавців в їх авторизованих чат-ботах в Viber. Користувачеві необхідно додати свою кредитну або дебетову карту в обліковий запис Google Pay або іншу систему мобільних платежів, якщо його банк підтримує один з цих сервісів, після чого опція оплати стане доступна у всіх чат-ботах на базі програмного інтерфейсу (API) Viber.

Читайте також: Viber Отримав Підтримку Темного Режиму.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huami офіційно представили Mini версію популярного смарт-годинника

Huami офіційно представили Mini версію популярного смарт-годинника -  Amazfit GTS 2 mini. Він буде випущений 1 грудня. Офіційний...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -