Реклама

Смартфон Nokia 7 Plus отримає оновлення з виправленням помилок

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Nokia 7 Plus був анонсований ще в лютому 2018 року і надійшов у продаж у квітні того ж року. Згідно з офіційним трекером оновлень Nokia, станом на 2 вересня він отримав 40 оновлень програмного забезпечення. Сьогодні ж, смартфон Nokia 7 Plus отримає оновлення з виправленням помилок. Оновлення вже готове і в найближчий час буде надсилатися на всі смартфони.

Номер збірки 00WW_4_16B, і це випуск Технічногообслуговування - отже, це не просто остання виправлення безпеки, а й виправлення помилок тощо. Звичайно, включено виправлення безпеки - від 1 вересня, не сподівайтеся - нова збірка все ще базується на Android 10.

Nokia 7 Plus була випущена в 2018 році з Android 8.1 Oreo і як частина програми Android One постійно оновлюється з точки зору програмного забезпечення. Він отримав Android Pie наприкінці вересня 2018 року, тоді як Android 10 вийшов у січні 2020 року. Ми сумніваємось, що Android 11 взагалі знаходиться в хронології смартфона, якому вже 3 роки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Adobe зробила додаток для смартфонів

Компанія Adobe зробила додаток для смартфонів, який допоможе обробити фото в найкращих традиціях Photoshop. Мобільна легка версія Adobe Photoshop...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -