Home Новини сучасних технологій Смартфони Vivo X60 першими отримають новий чіпсет від Samsung

Смартфони Vivo X60 першими отримають новий чіпсет від Samsung

0

Завтра Samsung оголосить про процесор Exynos 1080 на виставці в Китаї. Очікується, що новий мобільний чіпсет спочатку з’явиться у китайському смартфоні. Як повідомляється, смартфони Vivo X60 першими отримають новий чіпсет від Samsung. Також китайський інсайдер оголосив на Weibo, що новий чіпсет буде поставлятися не в одному, а в двох телефонах Vivo.

Джерелом інформації є китайський блогер Arsenal, і за його словами, чіпсет Exynos 1080 буде живити смартфони Vivo X60 і Vivo X60 Pro. Ця деталь не є несподіванкою, враховуючи той факт, що Vivo X30 і Vivo X30 Pro працюють на основі Exynos 980 .

Це означає, що існує можливість, що два телефони будуть відрізнятися в інших областях, таких як конфігурація камери.

Він також виявив, що початкова ціна телефонів становить 3500 єн (~ 528 доларів) і що цей цінник позиціонує телефон (Vivo X60) на Reno5 Pro, а не на стандартний Reno5.

Vivo X30 був випущений за 497 доларів, тоді як модель Pro мала стартову ціну 603 долари. Незвично, що виробники випускають наступників з більш високою ціною, і ми хочемо вірити, що Vivo X60 виправдає підвищення ціни.

Exynos 1080 - це 5-нм процесор з чотирма ядрами процесора Cortex-A78 і чотирма ядрами Cortex-A55. Він також має графічний процесор Mali-G78, а результат тесту AnTuTu випереджає процесор Snapdragon 865+ .

Читайте також: Vivo анонсувала 5G смартфони середнього класу Y73s.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version