Home Новини сучасних технологій Sony ZV-1F: нова камера для відеоблогерів і стримерів має багато цікавих функцій

Sony ZV-1F: нова камера для відеоблогерів і стримерів має багато цікавих функцій

0

Цього тижня Sony представила ZV-1F, компактну камеру , призначену для відеоблогерів, стримерів та інших творців контенту, з функціями, які можуть значно полегшити їх життя.

Це друга версія камери Sony, створена для відеоблогерів, яка замінила ZV-1, представлену кілька років тому. Як і її попередник, її можна використовувати як веб-камеру на комп’ютері для трансляції.

Нова відеокамера від Sony зберігає 20,1-мегапіксельний датчик Exmor RS CMOS від ZV-1, але з новим 20-міліметровим ширококутним об’єктивом. Таким чином, це дозволяє краще кадрувати, пропонуючи більшу універсальність для користувача.

Цікаво: Велике оновлення для PlayStation 5 від компанії виробника Sony.

Її цифрове збільшення становить 2x при 1080p або 1,5x при 4K, що також дозволяє відеоблогерам обрізати та масштабувати зображення.

Крім того, ним можна дистанційно керувати за допомогою смартфона, а також має видошукач, який можна повертати повністю, щоб користувач міг бачити, що записується. Ви навіть можете керувати масштабуванням, оскільки екран чутливий до дотиків.

Sony включила в камеру ZV-1F корисні функції для відеоблогерів

Sony ZV-1F: нова камера для відеоблогерів і стримерів має багато цікавих функцій
Зображення: Нова камера для відеоблогерів Sony ZV-1F.

Серед її функцій, які порадують відеоблогерів, ця камера тримає обличчя користувача завжди у фокусі, на додаток до підсвічування та природного тону. Ще одна особливість — швидке автофокусування, дуже корисне, коли творець контенту хоче показати продукт зблизька.

Sony ZV-1F також має такі функції, як гіперлапс, уповільнена зйомка та електронна стабілізація зображення. Він робить фотографії та записує відео з боке (з розмитим фоном) дуже простим способом, просто натисніть кнопку. Крім того, він уже поставляється з дуже корисним аксесуаром, який усуває шум вітру на відео.

Нова камера Sony для відеоблогерів коштуватиме 500 доларів США в США.

Цікаво: PS5: Консоль має функції, про які мало хто знає.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version