Реклама

Стала відома інформація про акумулятор нового Samsung Galaxy Watch5

Останні Новини

Samsung Galaxy Watch5 поки що не вийшли в продаж та навіть ще не було презентації. Більше того, про них ще нічого не говорить сам виробник. Не дивлячись на це, є певна інформація, якою ми вирішили з вами поділитись. Це інформація про зарядку та акумулятор.

Нещодавно стало відомо, що безпровідний зарядний пристрій до Samsung Galaxy Watch5 пройшов сертифікацію від RRA, а це означає, що вихід даної моделі не змусить себе чекати. В самій заявці на сертифікацію не вказані особливі характеристики, але назва моделі EP-OR900 повністю відповідає коду EB-BR900ABY з акумулятором 40-мм Samsung Galaxy Watch5.

Цікаво: Samsung готує значне підвищення цін на свої майбутні пристрої

Отож, батарея на 276 мАч буде в 40-мм моделі, а 397 мАч в 44-мм моделі. Це дещо відрізняється від минулого покоління смарт-годинників від Samsung.
Це лише маленький фрагмент тої інформації, яка стане доступна для всіх після офіційної презентації, але вже по трохи можна скаладти уявлення про годинники Samsung Galaxy Watch5 .

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Sourcegsmarena
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смарт-часы распознают Covid-19 за неделю до появления симптомов

Стаття доступна українською...Исследования специалистов из нью-йоркской больничной сети Mount Sinai Health System и Стэнфордского университета показали, что Смарт-часы распознают...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -