Реклама

Суббренд Xiaomi готується представити перший ігровий смартфон

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Інсайдер розповів, що суббренд Xiaomi готується представити перший ігровий смартфон. Мова йде про компанію Redmi. Цей смартфон буде працювати на новому процесорі MediaTek Dimensity 1200.

Про це повідомив китайський інсайдер Digital Chat Station в Weibo. Платформу Dimensity 1200, до речі, представили вчора.

На жаль, більше інформації про майбутній геймерський смартфон Redmi немає. Зате дещо відомо про Dimensity 1200. Цей флагманський чіпсет виготовлений по 6-нм техпроцесу - не 5-нм як у Snapdragon 888, але теж непогано. Чіпсет складається з восьми ядер в конфігурації «1 + 3 + 4». Тобто платформа містить одне ядро ​​Cortex-A78 з частотою до 3,0 ГГц, три ядра Cortex-A78 з частотою 2,6 ГГц і чотири ядра Cortex-A55 з частотою до 2,0 ГГц. Dimensity 1200 має вбудований 5G-модем.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple випустила обмежену версію своїх популярних бездротових навушників AirPods Pro

Сьогодні Apple випустила обмежену версію своїх популярних бездротових навушників AirPods Pro азіатських ринках, включаючи материковий Китай, Гонконг, Тайвань, Малайзію...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -