Home Новини сучасних технологій Tesla шукає людину для захисту Ілона Маска в соцмережах

Tesla шукає людину для захисту Ілона Маска в соцмережах

0

Виробник електрокарів Tesla почав пошуки фахівця з підтримки клієнтів (customer support specialist), який буде вирішувати питання зі збільшенням числа повідомлень в соціальних мережах, спрямованих на главу компанії. Іншими словами, Tesla шукає людину для захисту Ілона Маска в соцмережах.

Ілон Маск – публічна особа, і його заяви в інтернеті нерідко ставали приводом для обговорень і навіть скандалів. Наприклад, в 2018 році твіт Маска про те, що він хоче відвести Tesla з біржі, викликав бурління в рядах інвесторів і скачки вартості акцій компанії.

Тепер, схоже, у акаунтів Ілона Маска з'явиться куратор. Що ще цікаво, раніше Tesla розпустила весь свій відділ зі зв'язків з громадськістю. Ймовірно, через відсутність цього відділу клієнти сконцентрувалися на акаунті Маска. Тому новий співробітник може бути дуже корисний компанії.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version