Реклама

TikTok впроваджує автоматизовану модерацію вмісту

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Китайська платформа соціальних мереж TikTok впроваджує автоматизовану модерацію вмісту для США та Канади. За словами компанії , зараз вона збирається впровадити автоматизований метод виявлення та видалення “порушувального вмісту” у двох найбільших північноамериканських країнах. Вони стверджують, що автоматизована система була протестована на інших ринках і має 95-відсотковий рівень точності.

Керівник відділу безпеки США TikTok Ерік Хан заявляє, що в існуючій системі правила модерації вмісту застосовуються американською командою. Все, що позначено громадою, перевіряється людиною для подальших дій. Хоча цей процес ефективний, він досить трудомісткий. Щоб зробити це ефективним, дочірнє підприємство ByteDance планує озброїти алгоритми повноваженнями на видалення вмісту відразу після його завантаження. Очікується, що система запрацює в найближчі кілька тижнів.

За словами компанії, це машинне видалення буде зарезервовано для категорій, де система має найвищий ступінь точності. Це включає "незначну безпеку, наготу та сексуальні дії для дорослих, насильницький та графічний вміст, а також незаконну діяльність та товари, що регулюються".

Для областей, де важливий контекст та нюанси, ByteDance сподівається на подальше вдосконалення своєї технології для кращого судження. До цього часу TikTokers повинні будуть покладатися на існуючий механізм апеляції, щоб вимагати втручання людини. Окрім ефективності, компанія сподівається, що цей крок позбавить команду безпеки від перегляду страждаючих відео TikTok.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чому Telegram став таким популярним останнім часом

Хто зараз на смартфоні не має месенджера? Напевно всі мають. Це дуже зручний спосіб безкоштовно спілкуватись із друзями та...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -