Реклама

Офіційні характеристики OPPO A16 просочились до випуску

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

OPPO має запустити нового наступника минулорічного OPPO A15, відомого як OPPO A16, найближчими тижнями. Напередодні його запуску ми вже отримали свій перший погляд на телефон минулого місяця через серію офіційних рендерів . Сьогодні ж, офіційні характеристики OPPO A16 просочились до випуску.

Деякі його офіційні характеристики також потрапили в Інтернет завдяки добре акредитованому інсайдеру Евану Бласу – тому самому, який раніше публікував його рендери.

Згідно з останньою інформацією, опублікованою Blass , очікується, що OPO A16 буде оснащений восьмиядерним чіпсетом MediaTek Helio G35, замість набору мікросхем Helio P35, що використовується в його попереднику.

Це скоріше сайдграйд, а не оновлення, оскільки обидва чіпи пропонують майже однакову продуктивність для своїх користувачів, хоча чіп Helio G35 має тенденцію працювати в деяких аспектах дещо краще відповідно до платформ бенчмаркінгу, таких як AnTuTu та Geekbench.

Офіційні характеристики OPPO A16 просочились до випуску

Окрім цього, ми також маємо підтвердження, що телефон буде оснащений трохи більшим акумулятором на 5000 мАг, порівняно з акумулятором на 4230 мАг, який використовувався в минулорічній моделі.

Це майже вся інформація, якою ми маємо на даний момент, хоча ми вже були ознайомлені з його дизайном. Тільки для того, щоб підбити підсумок, OPPO A16, як очікується, має регулярний на вигляд прямокутний корпус камери на задній панелі, де можна встановити потрійну камеру.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Специфікації Huawei Nova 8 і 8 Pro розкриті перед запуском

Сьогодні компанія Huawei розкрила дату запуску смартфонів серії Nova 8. Відбудеться це 23 грудня 2020 року. Зразу ж за...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -