Реклама

Топ найкращих відеокарт станом на 2022 рік

Останні Новини

Уся техніка з роками стає досконалішою та відповідно дорожчою. Така ж сама історія і з комп’ютерами. Справа в тому, що часто люди хочуть придбати комп’ютер за невеликі кошти, але максимально якісний та потужний. Для хорошої роботи усіх програм та особливо ігор потрібна сильна відеокарта, а вона вже коштує не мало. Саме про них і піде мова в нашій статті. Усі відеокарти, які будуть згадані, були протестовані на новій грі, яка вимагає потужної системи. Наш рейтинг побудований по зростанню ціни, якщо вам здасться, що ціна не дуже відповідає характеристикам, не дивуйтесь, така історія зі всіма відеокартами.

Перша в нашому списку - GTX 1650 Super. Характеристики:
4 ГБ GDDR6
Розрядність шини 128 bit
Passmark G3D Mark - 8051 бал
Ціна даної відеокарти до 15 000 грн. Вона буде добре працювати із сучасними іграми. Просто деякі з них будуть добре функціонувати на максимальних налаштуваннях, а інші потрібно буде знижувати до середніх. Як би там не було, але це хороший варіант за більш-менш нормальну ціну. На найближчі пару років її точно вистачить.

Тестувалася відеокарта на грі Deathloop і тримала 40 - 45 FPS. Усі погодяться, що це гарний результат.

Цікаво: Названо найпоширеніші помилки, які роблять люди при покупці відеокарти

Друга в рейтингу - Radeon RX 6600. Характеристики:
8 ГБ GDDR6
Розрядність шини 128 bit
Passmark G3D Mark - 19008 балів
Ціна цієї моделі в районі 20 000 грн. Звісно, вартість залежить від виробника, але якщо ви оберете найдешевшу, то вона не буде гірша, ніж дорожчі варіанти. Ця відеокарта має більш адекватну ціну, яка відповідає характеристикам. Ігри працюють з нею чудово, а під час гри в Deathloop тримала 70-75 FPS.

Ну і остання на сьогодні - RTX 3060 Ti. Характеристики:
8 ГБ GDDR6
Розрядність шини 256 bit
Passmark G3D Mark - 19523 бали
Ціна на відеокарту коливається в межах 30 000 грн. Вона вже може підійти для більш професіональної роботи та ігор. Дорожчу на домашній комп'ютер купувати не потрібно. Відеокарта зможе чудово працювати з усіма сучасними іграми та програмами ще років 3 точно.

Ну і якщо брати тестування на Deathloop, то тривалість 100-110 FPS, а це прекрасний результат і в порівнянні з попередніми моделями, і взагалі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо дату випуску смартфона Realme Narzo 20

Сьогодні стало відомо дату випуску смартфона Realme Narzo 20. Згідно інформації, отриманої від himanshu, в Твіттер, Realme оголосять...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -