Реклама

Зв’язок не відновлено. Київстар атакували хакери

Останні Новини

На даний момент зв’язок мобільного оператора Київстар не відновлено та поки немає ніякої інформації про можливі терміни повернення зв’язку. Уже зараз стає відома причина такої ситуації, її було повідомлено президентом компанії Kyivstar Олександром Комаровим. Повідомляється, що була здійснена ворожа атака, яка спрямована на руйнування інфраструктури оператора.

Читайте також: Українці залишились без зв’язку оператора Київстар.

Хакерська атака на мобільного оператора дуже потужна, зокрема частково зруйнована її IT-інфраструктура. Обмежити доступ хакерів на віртуальному рівні в компанії не змогли, то почали фізично виключати з мережі абонентів, саме тому потрібен значний час на відновлення. Головне, що зазначають в компанії це те, що персональні дані абонентів мережі Київстар не скомпрометовані.

Раніше повідомлялось про можливість використання національного роумінгу для отримання мережі, проте сервіс також не працює і його робота також не може бути відновлена.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо способи збільшення внутрішньої пам’яті в смартфоні

Майже в кожного користувача, з часом починає не вистачати місця на телефоні. А коли доходить до скачування нових програм,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -