Реклама

У Samsung Galaxy S20 FE виникла велика проблема із сенсорним екраном

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Коли Samsung представила Galaxy S20 FE, багато галузеві ресурси та експерти високо оцінили новий продукт. Компанія змогла запропонувати щось дійсно збалансоване з точки зору характеристик у флагманському сегменті, і вони прогнозують досить яскраві перспективи продажів на світовому ринку. Але, схоже, смартфон не ідеальний. Як повідомляється, у Samsung Galaxy S20 FE виникла велика проблема із сенсорним екраном.

У Samsung Galaxy S20 FE виникла велика проблема із сенсорним екраном

Перші кілька покупців Samsung Galaxy S20 FE скаржилися на проблеми з дисплеєм. Зокрема, з якихось причин він перестає реагувати або помилково зчитує введені дані, а також існує тремтяча анімація прокрутки. Чутливість датчика не стабільна, але потрібен час, щоб зрозуміти, що з ним щось не так. У деяких випадках для вирішення проблем із екраном користувачам доводилося перезавантажуватись.

На даний момент важко сказати, наскільки поширеною є проблема. Але кількість негативних відгуків постійно зростає і є ті, хто вже встиг навіть замінити пристрій. Правда, у нещодавно отриманих пристроях не все гладко. Схоже, що, намагаючись заощадити гроші, Samsung пішла на встановлення більш дешевих та неякісних сенсорних екранів у Galaxy S20 FE.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы причины, почему в Украине нет производства смартфонов

Достаточно многих интересует, почему у нас, в Украине, с такими возможностями, отсутствует производство смартфонов, хотя автомобильные компании в Украине...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -