Реклама

Українська команда NaVi виграла PMPL European Championship Season 1

Колектив Natus Vincere з PUBG: Mobile завоював чемпіонський титул змагань PUBG Mobile Pro League — European Championship Season 1. Unicorns of Love відстали от переможців на 44 бали.

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні трансляції кіберспортивних турнірів збирають у екранів мільйони вболівальників, а практично всі відомі букмекери, в багатьох з яких є й тоталізатори, пропонують укласти парі на змагання з PUBG. Перелік таких БК можна знайти тут. При цьому розміри призові на перемогу в кіберспортивних змаганнях можуть досягати вражаючих розмірів. Наприклад, за чемпіонство гравці NaVi отримали винагороду в розмірі 40 000 доларів. 

UoL стала другою на турнірі, а MadBulls — третьою. Кращим учасником був признаний Данило Tixzy Гордєєв. Він особисто отримав ще 2 000 доларів призових. Загалом NaVi вдалось зробити 144 фаги та набрати 288 очків. 

Також українська команда отримала слот на PUBG Mobile Global Championship 2021. Змагання будуть проходити з 30 листопада по 24 грудня в онлайні. На першому етапі представники західної та східної ліг битимуться один проти одного. Після цього стартує фінальна частина, в якій між собою боротимуться за перемогу найсильніші колективи. Вирішальний етап турніру проходитиме з 21 по 23 січня 2022 року. 

PMPL European Championship Season 1 проводився онлайн з 11 по 14 листопада. 16 команд розігрували призовий фонд, загальний розмір якого сягав 150 000 доларів. 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як використовувати контролер PS5 на ПК з дротовим підключенням

Якщо вам вдалося придбати консоль PS5 , але ви також маєте ігровий ПК, вам може бути цікаво, чи можете ви використовувати...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -