Реклама

Відомо, в якій руці найкраще тримати смартфон

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Напевно всі власники смартфонів в певний період користування смартфоном, задавали собі такі запитання: як правильно тримати смартфон?; в якій руці краще його тримати під час розмови?; до якого вуха прикладати смартфон?; і схожі запитання. Сьогодні ми спробуємо відповісти на деякі з них.

Декілька років тому, в Університеті в Ольбурзі, було проведено декілька досить серйозних досліджень, які повинні були дати відповідь на запитання, які були перераховані вище. Професор Герта Фролунда Петерсена проводила експерименти з різними моделями смартфонів, щоб дізнатися, чи впливає на якість зв'язку те, що ви тримаєте смартфон в правій або лівій руці, або ж прикладаєте його до правого, або лівого вуха.

Цікаво: Названо два випадки, коли рекомендується вимикати інтернет на смартфоні.

Як і очікувалося, дослідження виявилося досить цікавим, оскільки результати були досить неочікуваними для різних моделей смартфонів. Єдиним недоліком в даному випадку є те, що дане дослідження проводилося декілька років тому, тому смартфони, які приймали участь в експерименті вже вважаються застарілими. Відповідно, результати даного експерименту будуть цікаві не через те, які смартфони в ньому приймали участь, а через те, що тепер з впевненістю можна дізнатися, в яку руку краще брати той чи інший смартфон.

Повертаємося до дослідження. Згідно результатів, в більшості випадків, смартфон краще тримати в правій руці і прикладати його до правого вуха. Причиною є те, що антени в смартфонах розміщуються якраз в правій стороні, тому взявши смартфон в руки, ви не будете перешкодою для антени.

Для прикладу, деякі моделі старих смартфонів, можна тримати і в лівій руці. Серед таких варто відмітити Microsoft Lumia 640, Xiaomi Mi 5, Samsung Galaxy S7 Edge та Galaxy S6 Edge.

Якщо говорити про нові моделі смартфонів, то дивіться відео з повною розбіркою того чи іншого смартфона, і дивіться де саме розміщується його антена.

Також нещодавно ми називали прості способи, які допоможуть позбутися інтернет-залежності.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Telegram став найбільш завантажуваним неігровим додатком

Компанія Sensor Tower повідомила, що в січні 2021 року Telegram став найбільш завантажуваним неігровим додатком в світі. Мессенджер навіть...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -