Home Новини сучасних технологій Українцям розповіли, чи шкодить електроніка психіці дітей

Українцям розповіли, чи шкодить електроніка психіці дітей

0

Комп’ютер і телефон – це дуже важлива річ у наш час. З кожним роком технології розвиваються з великою швидкістю, а електроніка стає кращою. Уже сьогодні комп’ютери роблять багато справ за людину і стали невід’ємною частиною життя людей. Зараз майже у кожного підлітка є електронний ґаджет. Відповідно до цього, люди досить давно задалися питанням, чи шкодить електроніка психіці дитини?

Вчені аналізували і досліджували це питання протягом багатьох років і довели, що вони не впливають на їх психіку. Коли ще не було доведено цього, то батьки почали панікувати, коли відеоігри, телебачення, комікси, стали дуже популярними.

Цікаво: Де краще носити смартфон чоловікам, щоб не нашкодити здоров’ю.

Під час дослідження, вчені аналізували, що з 90-го (коли тільки виникали різноманітні соц.мережі та ігри) до 2000-го років стан психологічного здоров’я у підлітків не змінився. Діти навпаки почали розвивати абстрактне і образне мислення, творчі здібності, координації рук і очей, тренування пам’яті та багато іншого.

Основною проблемою комп’ютерів є соціальні мережі, в яких зареєстрована велика кількість людей. Всі ми знаємо, що в нашому світі є добрі та погані люди. Якраз в соціальних мережах ви можете натрапити на поганих і завести з ними спілкування. Такий вид людей може погано на вас вплинути і ви станете дратівливими, втомленими, апатичними до інших занять та ігор, які не пов’язані з ґаджетами. Тому слід в міру сидіти за комп’ютером і бути обережним в соціальних мережах.

Також нещодавно українцям назвали відстань, на якій стільникова станція не нашкодить здоров’ю.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version