Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Українцям розповіли, що робити у випадку конфліктної ситуації з кредиторами

Українцям розповіли, що робити у випадку конфліктної ситуації з кредиторами

0

Майже кожен користується час від часу кредитами. Буває, що в ході роботи позичальник стає не зовсім задоволеним обслуговуванням або умовами компанії, що видала цей кредит. В результаті з’являються конфлікти, які не кожен в змозі вирішити. В цій статті ми допоможемо порадами впоратись з цією проблемою.


Перш за все, при виникненні будь-яких непорозумінь, потрібно зателефонувати в банк та подати усну скаргу. В цьому випадку проблему зможе вирішити або звичайний оператор, або людина з конкретного потрібного відділу. Якщо ж жоден з цих працівників не допоміг, потрібно телефонувати до керівництва.

Цікаво: Як дізнатися, чи шахраї оформили на вас кредит в ПриватБанк?

Бувають випадки, коли позичальник ніяк не може вирішити проблему по телефону, так як його елементарно ніхто не слухає. Тоді варто написати офіційну претензію і відправити поштою з обов'язковим повідомленням про отримання. Адже, з того часу почнеться відлік часу для отримання відповіді. Кредитні організації мають термін 30 днів.

Отримавши лист від банку, позичальник не обов'язково побачить втішну відповідь із виконанням усіх прохань. Що робити тоді? Є спеціальні інстанції, які приходять на допомогу. Ці організації займають вище місце, ніж самі банки. Якщо дійсно позичальник правий, то потрібно буде зібрати всі документи та докази, щоб вирішити проблему в свою користь.

Варто ппрочитати: Українцям розповіли, як сучасний банкомат може нашкодити кредитній історії


Закон буде на стороні клієнта якщо:
· Порушені права людини.
· Змінена відсоткова ставка.
· Змінені без відома інші пункти угоди.
· Умови кредиту на ділі відрізняються від тих, які були на словах.

Кожному, хто має кредити, потрібно розуміти, що при виникненні конфлікту з банком (іншою кредитною організацією) не потрібно закривати очі. Якщо вчасно, правильно та наполегливо діяти, можна добитись правди та захисту зі сторони закону. Пам'ятайте, уникнення конфліктів може призвести до серйозної переплати за кредит. А тепер, ознайомившись з цією статею, вирішити проблеми стане легше.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version