Реклама

В браузері Mozilla Firefox звели до мінімума можливість шпигунства

Останні Новини

Сьогодні надійшла інфорvація, що в браузері Mozilla Firefox звели до мінімума можливість шпигунства. Браузер отримав нові можливості після останнього свого оновлення з номером версії 86. Оновлення було випущене сьогодні і принесло покращення захисту приватності користувачів в мережі та зручності веб-перегляду.

Якщо детальніше, то останнє оновлення принесло покращення режиму картинка-в-картинці. Дане покращення полягає в можливості запуску одразу кількох відео файлів із зручним керуванням ними.

В браузері Mozilla Firefox звели до мінімума можливість шпигунства

Також був доданий засіб Total Cookie Protection, що повинен ізолювати файли cookie для кожного сайту окремо. Він буде доступний в Firefox для Android, Windows і macOS. Доступне оновлення до завантаження уже від сьогодні на офіційному сайті Mozilla.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перераховано сенсори та датчики в смартфоні, про які ви раніше не знали

На кожному сучасному телефоні є дуже багато різних датчиків. Ми про це не задумуємось, але саме вони забезпечують смартфон...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -