Реклама

Xiaomi випускає розумну масажну подушку 8H Air Pro

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанії Fun Sleep Technology спільно з Xiaomi випускає розумну масажну подушку 8H Air Pro. Масажна подушка доступна у двох варіантах – Lite версія, яка має висоту 10 см., Вартість якої становить 179 юанів (~ 27 доларів США), і стандартна версія, яка має висоту 12 см і має ціну 229 юанів (~ 35 доларів США).

Бренд вже має подушку 8H Z3 з латексу, і це гарячий продукт. Новий 8H Air Pro є оновленою версією і додатково оптимізований, щоб допомогти позбутися проблем адаптації висоти подушки та скупчення поту, забезпечуючи комфортне відчуття сну, дихання та сухість.

Xiaomi випускає розумну масажну подушку 8H Air Pro

8H Air Pro використовує гіперболічну конструкцію, яка імітує природний вигин шийного відділу хребта людини, з поглибленням посередині та посиленням на обох кінцях, завдяки чому його можна обертати адаптивно, не занурюючи. З 220 контурами, схожими на пальці, подушка відома як масажна подушка, яка може робити спа. Вона містить 93% тайського латексу.

Вперше 8H застосовує волокно технології CoolMax, яке поєднується з природним евкаліптовим волокном у певній пропорції, щоб зробити зовнішню наволочку з латексної подушки. Тканина м’якша, подвійно дихає, відводить вологу, і не буде відчувати жар і липкість, навіть якщо ви потієте тривалий час.

Xiaomi випускає розумну масажну подушку 8H Air Pro

Сердечник подушки має двосторонній штампувальний дизайн. Верхня та нижня поверхні подушок рівномірно розподілені за допомогою отворів і пазів. Також всередині латексу є сотні мільйонів стільникових пор. Вони разом працюють над утворенням «природної системи кондиціонування», яка може розсіювати відпрацьоване тепло і допомагати користувачеві легко заснути.

Дві сторони наволочки зроблені з дихаючої технологічної тканини X-903D. Двостороння сітка та внутрішня тривимірна порожниста структура утворюють зв’язок із канавкою з латексного вентиляційного отвору для прискорення закінчення тепла та вологи подушки.

Цей продукт, без сумніву, доповнить 8H Milan Smart Electric Bed Pro з голосовим управлінням,  який був випущений нещодавно. Інформація про доступність наразі невідома, але ми не очікуємо, що цей продукт стане доступним за межами Китаю.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як відстежувати контакт через WhatsApp

Існує цікава функція геолокації, яка дозволяє відстежувати WhatsApp , цей інструмент доступний у всіх версіях програми, і доступ до нього можна...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -