Реклама

В месенджері WhatsApp додали можливість, на яку всі давно очікували

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Більшість з нас вже звикли, що месенджером WhatsApp можна користуватись на ПК лише в тому випадку, коли додаток підключений до мережі на самому телефоні. Але, звертаючи увагу на достатню кількість невдоволення на цю тему, розробники програми вирішили виправити цей недолік і на даний момент вони працюють над оновленням, в якому можна буде заходити на власний профіль WhatsApp на ПК, при цьому не вмикати на своєму телефоні мобільний інтернет.

Цікаво: Галочки на повідомленнях в месенджерах: що означають і для чого створені?

Насамперед, потрібно дізнатися в подробицях, як відбувалось підключення месенджера до комп‘ютера чи ноутбука.

Отже, коли користувач WhatsApp встановлював додаток на свій пристрій, йому спочатку потрібно було підключитись через власний смартфон і тільки після цього можна було розпочинати роботу в месенджері.

Після цього, взагалі не можна вимикати свій ґаджет від Інтернет-мережі, так як в цьому випадку, вхід у персональний профіль WhatsApp автоматично відміняється.
Тобто, всі сповіщення та дзвінки, обов‘язково проходять через програму в телефоні і це зовсім не зручно.

І найдивнішим є те, що із всіх сучасних месенджерів, подібну проблему має тільки WhatsApp, хоча розроблений він був ще дуже давно, і за такий термін виправити це можна було ще декілька років тому.
І ось, нещодавно, розробники WhatsApp презентували оновлений додаток, де нарешті цей недолік зник. Проте й тут є певні нюанси.

Наприклад, спочатку варто відмітити, що вони випустили пробну версію такого месенджера і користувачі ще не можуть вільно працювати із цією функцією. Для цього потрібно відтворити багато непотрібних та незрозумілих дій, наприклад стати учасником бета-версії WhatsApp.

Зрозуміло, що майже ні у кого не з‘явилось такого бажання, так як це занадто наворочено і займає багато часу.

І на диво, через певний період, деякі із користувачів помітили кнопку, яка знаходиться у розділі «Зв‘язані пристрої»: «Бета-версія для декількох пристроїв».

Цікаво: Відомо, чим може бути небезпечний месенджер WhatsApp.

Тобто, натискаючи на неї, вам буде надаватись можливість стати власником пробної версії WhatsApp без зайвих затрат часу. Але вона дуже непомітна, тому деякі могли навіть не звернути уваги на таке оновлення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Опубліковано перші зображення Oppo Smart TV

Декілька днів тому Oppo на конференції розробників Oppo Developer Conference (ODC) 2020 офіційно повідомив про те, що перші розумні...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -