Home Новини сучасних технологій В популярному сервісі відеоконференцій розширять функціонал для показу презентацій

В популярному сервісі відеоконференцій розширять функціонал для показу презентацій

0

Microsoft анонсувала оновлення свого сервісу для проведення онлайн-конференцій Microsoft Teams. Як стало відомо, в популярному сервісі відеоконференцій розширять функціонал для показу презентацій та роботи з групою учасників.

В популярному сервісі відеоконференцій розширять функціонал для показу презентацій

Як повідомляють в компанії, в Microsoft Teams будуть додані оновлені функції Dynamic View. Завдяки цій функції, з’явиться можливість проводити онлайн-презентації, демонструючи слайди, зображення і навіть відео. Варто очікувати, що в такому режимі відбудуться деякі зміни в інтерфейсі. При показі презентації, вона буде виведена на основну частину екрану, а мініатюри учасників будуть переміщені в праву частину екрану.

Дане оновлення орієнтовано більше для бізнесу, оскільки при проведенні бізнес-зустрічей важливу роль відіграють презентації. Також, дане оновлення може підійти й вчителям або викладачам, при показі різноманітних посібників або презентацій.

Ще одне важливе нововведення торкнеться спікерів. Активні спікери будуть виділятися, а ті, хто захоче щось розказати, зможуть подавати сигнал до інших учасників конференції. Ця функція буде дійсно корисною, оскільки нікому не прийдеться перебивати співрозмовника.

Mocrosoft запланували випуск оновлення на березень 2021 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version