Реклама

В українців спостерігаються масові проблеми з Приват24

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Послугами ПриватБанку, найбільшого банку України, користується велика кількість українців і як відомо, найпопулярнішим їхнім продуктом є Приват24, який рятує багатьох власників смартфонів і тих, хто не отримує задоволення від відвідування відділень ПриватБанку, особливо в період пандемії. Відповідно до цього, будь-які зміни, хороші чи погані, з неймовірною швидкістю отримують зворотній відгук від користувачів. Нещодавно ж нам стало відомо, що в українців спостерігаються масові проблеми з Приват24.

Згідно великої кількості негативних відгуків, які були опубліковані в офіційному магазині Google Play, практично всі власники Android-смартфонів стикаються із проблемами при вході в Приват24 і причиною є останнє оновлення додатку.

Нагадуємо: ПриватБанк попередив своїх клієнтів про нове шахрайство з виплатою одноразової допомоги за вакцинацію.

Більшість користувачів відмічають, що вони просто не можуть увійти в додаток після успішного оновлення. Окрім цього, досить багато користувачів скаржиться й на те, що Приват24 не впускає їх в особистий кабінет і вимагає оновити додаток, але при спробі оновлення нічого не відбувається. Відповідно, користувачі не можуть ні завантажити оновлення (близько тижня), ні ввійти в Приват24 для сплати комунальних послуг або проведення інших платіжок.

Також деякі користувачі скаржаться на те, що тепер їхні смартфони не можуть завантажити оновлення через брак пам'яті, особливо це актуально на Android-смартфонах, якими користуються вже більше 4 років.

Деякі користувачі також відмітили, що на деяких пристроях Huawei виникають проблеми, а саме "Можливо додаток не оптимізовано для вашого пристрою". В даному випадку невідомо, чи це масова проблема, чи стосується деяких моделей смартфонів Huawei.

Частина користувачів також скаржиться на те, що після успішного, на перший погляд, оновлення і запуску Приват24, в них зникли шаблони, які були доступні в попередній версії додатку.

В цілому, проблеми після оновлення виникають не тільки з Приват24, а й з іншими додатками, якими користується велика кількість користувачів. В даному випадку, якщо ви спостерігаєте нестабільну роботу додатку Приват24, краще відмовитися від оплати послуг та здійснення переказів в додатку в найближчі декілька днів та скористатися веб-версією Приват24, яка працює стабільніше.

Також нещодавно українцям розповіли, що робити, якщо Приват24 не працює на смартфоні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Годинник Fitbit Sense отримує оновлення функції ЕКГ

Розумний годинник Fitbit Sense отримує оновлення функції ЕКГ. Запуск даного годинника відбувся ще у серпні цього року, проте можливість...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -