Home Новини сучасних технологій В українців перестав працювати месенджер Viber

В українців перестав працювати месенджер Viber

0

Після останнього оновлення від 13 лютого 2021 року в українців перестав працювати месенджер Viber. Така ситуація спіткала усіх, хто встиг оновити свій додаток вчора.

В українців перестав працювати месенджер Viber

Багато користувачів скаржаться на різні проблеми і найпоширенішою є неможливість входу в додаток. Дана ситуація сталась і з нами. Вчора, після оновлення, Viber запросив активувати нас свій обліковий запис. Після введення номеру телефону, смс повідомлення з кодом не надходили і не надходять досі.

Спроба активації через голосовий дзвінок також неможлива. Після звернення в службу підтримки, електронним листом ми отримали повідомлення, що наш номер активовано і проблем немає ніяких.

Проте в самому додатку Viber змін немає. Якщо ви вирішити видалити месенджер Viber і встановити його знову, нічого не вийде. Спливатиме повідомлення, що "виникла помилка, спробуйте пізніше". Найцікавіше те, що скарг на проблеми із додатком після оновлення вже достатньо, а вирішеня або пояснень ситуації досі немає. Тим більше, що відновити інформацію листувань в месенджері вдасться одиницям.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version