Реклама

Відбувся запуск дитячого годинника Huawei 4X. Оновлені характеристики

Останні Новини

Компанія Huawei запустила 30 липня ряд своїх нових продуктів, разом із якими відбувся запуск дитячого годинника Huawei 4X. І сьогодні ми поговоримо про оновлені характеристики пристрою.

Дитячий годинник Huawei 4X обладнаний 1,41-дюймовим дисплеєм AMOLED з роздільною здатністю 320 x 360. Працюватиме 4X на процесорі Kirin. Щодо пам’яті, то годинник буде працювати з 1 Гб оперативної пам’яті та 16 Гб вбудованої. Обладнаний годинник акумулятор на 800 мАг.

Huawei 4X отримає дві камери. Перша отримає датчик на 5Мп для відеодзвінків HD, розташована вона над дисплеєм. Друга камера знаходиться збоку, для огляду оточення дитини під час носіння годинника. Остання має датчик на 8Мп.

Відбувся запуск дитячого годинника Huawei 4X. Оновлені характеристики

Щодо додаткових функцій, то дитячий годинник 4X є водонепроникним та витримує занурення у воду до 50 метрів. Також присутня тут підтримка Bluetooth, Wi-Fi, GPS, LTE та NFC. Є у Huawei 4X вбудований асистент AI та функції фітнес-трекера. Доступний годинник у білому, синьому та рожевому кольорах.

Отож, відбувся запуск дитячого годинника Huawei 4X, і в продаж він надійде 19 серпня. А ще, Huawei 4X доступний до попереднього замовлення на Vmall за ціною близько 199 дол.

Рекомендуємо: Apple Watch Series 6 Отримує Нові Функції.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розкрито інформацію про нові флагмани Redmi К50

Нарешті з’явилась інформація про нові моделі Redmi K50. Про це повідомляється на сторінках Weibo. Назва майбутньої моделі DreamPhone, що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -