Реклама

Відеокарти Gigabyte GeForce RTX 3080 розкупили за 10 хвилин

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Всі відеокарти GeForce RTX 3080 по всьому світу були розкуплені за лічені години, а десь, мабуть, за хвилини. При цьому ні Nvidia, ні хто-небудь з її партнерів не висловився на рахунок термінів появи наступних партій. Виявилося, що вчора відеокарти Gigabyte GeForce RTX 3080 розкупили за 10 хвилин. Ці відеокарти відносяться до сімейства Aorus. Новинка надійшла в продаж в магазині NewEgg, але через 10 хвилин запаси були вичерпані.

Відеокарти Gigabyte GeForce RTX 3080 розкупили за 10 хвилин

Є припущення, що виною стали ті, хто придбав карти для перепродажу.

По-перше, адаптери тут же з'явилися на eBay за ціною 2000 доларів і вище, а по-друге, і це могло стати причиною вищеописаного, система NewEgg, яка повинна була відстежувати кожне замовлення, щоб запобігти скупку карт спекулянтами, не спрацювала. Можливо, якби цього не сталося, партію RTX 3080 розкупили б не за 10 хвилин, а за півгодини або годину. Але не факт.

Що цікаво, менеджер Gigabyte зазначив, що нова партія адаптерів надійде в магазини країн Євросоюзу вже 10 жовтня, але, ймовірно, партія ця також буде невеликою.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чи варто купувати ігрові смартфони компанії Xiaomi

Всім відомо, що компанія Xiaomi провідний виробник смартфонів, розробник програмного забезпечення (MIUI для прикладу) та власник великої кількості суббрендів,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -