Реклама

Відома дата анонсу смартфона Xiaomi Mi 11 Pro

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Xiaomi вчора представила свій флагманський смартфон Mi 11, але Mi 11 Pro на сцені так і не показали, що стало розчаруванням для багатьох. Mi 11, безумовно, хороший, і він краще Mi 10 при тій же ціні, але плавного оптичного зуму, що забезпечується перископну камеру, немає. Немає і надшвидкої зарядки потужністю понад 100 Вт, і версії з обсягами пам’яті 16/512 ГБ. А ємність акумулятора так і зовсім зменшилася: з 4780 мАг в Mi 10 до 4600 мА · год. Загалом, для тих, кому хочеться «більше смартфона», Mi 11 навряд чи підійде. А ось чи буде Mi 11 Pro? Буде і навіть відома дата анонсу смартфона Xiaomi Mi 11 Pro.

Відома дата анонсу смартфона Xiaomi Mi 11 Pro

Чутки про те, що Mi 11 Pro вийде після Mi 11, а не разом з ним, циркулювали ще до вчорашнього анонсу. А зараз з’явилося трохи більше конкретики з цього приводу. Як пише джерело з посиланням на місцевого інсайдера, прем’єру Mi 11 Pro варто очікувати після Нового року в Китаї, тобто після 12 лютого. Звичайно, сумнівно чекати прем’єру відразу 13 лютого, але вона може трапитися протягом, скажімо, тижні.

У чому криється причина «невипуску» Mi 11 Pro одночасно з Mi 11 - незрозуміло. Можливо, справа все-таки в недостатній кількості однокристальних платформ Snapdragon 888. Якщо для Mi 11 їх ніби як вистачає, то не факт, що обсягу цих платформ, що відвантажуються на адресу Xiaomi зараз, вистачило б і на Mi 11, і на Mi 11 Pro .

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, що найбільше “забиває” память Android-смартфонів

Кожен із нас час від часу стикається із переповненою пам’яттю смартфона, зокрема це стосується Android-смартфонів. В даній статті ми...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -