Реклама

Всі запаси смартфонів Xiaomi Mi 11 розкупили за пів хвилини

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Вчора ввечері був представлений флагманський смартфон Xiaomi Mi 11, який оснащений однокристальной системою Qualcomm Snapdragon 888, якісним екраном дозволом 2K, швидкої оперативною пам’яттю LPDDR5 і камерою дозволом 108 Мп. Зараз же стало відомо, що всі запаси смартфонів Xiaomi Mi 11 розкупили за пів хвилини.

Користувачам запропонували версію з 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ флеш-пам'яті за 610 доларів, з 8 Гб оперативної пам'яті і 256 ГБ флеш-пам'яті за 660 доларів і з 12 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам'яті за 720 доларів. Прийом попередніх замовлень стартував в Китаї вчора о 22:00, всі запаси були розпродані менш ніж за півхвилини. У Xiaomi Mall і JD.com замовити смартфон вже не можна.

Лу Вейбінг (Lu Weibong), який обіймає посаду президента Xiaomi Group China і генерального директора Redmi, заявив, що запаси Xiaomi Mi 11 в кілька разів перевищили запаси всіх попередніх флагманів Xiaomi. Однак попит на смартфон виявився позамежним.

Він також додав, що смартфони з'являться в роздрібному продажі з 1 січня наступного року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Известно, как правильно выбрать смартфон с двумя SIM-картами

Стаття доступна українською...Ваш старый смартфон уже не так хорошо выполняет функции, или же его внешний вид вас не устраивает,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -