Реклама

Відомо, чому відеокарти почали дешевшати в 2022 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В наш час стало популярним використовувати криптовалюту, але через певні обставини вона стала втрачати свою цінність на ринку. Багато хто помітив зменшення цін навіть на одні з популярних цифрових технологій, а також значно зменшили ціну і на біткойн, відтепер він значно дешевше, ніж у 2021 році.

Зменшення цін на криптовалюту значно впливає на ціну відеокарт, за останній місяць знижка досягла 10%. Спеціалісти провівши певні аналізи запевнили, що біткойн є мінімальним за останні півроку.

Ви можливо задаєтеся питанням, які ж моделі можна придбати зараз зі знижкою в 10%!? Одна з них є популярна RTX 3080. Ця відеокарта має обсяг пам'яті до 10 Гбайт, круто, чи не так!? Але, це ще не все, друга не менше відома відеокарта, яку також можна придбати зі знижкою — NVIDIA GeForce RTX 3090.

Що стосується більше відомих моделей, то їх ціна знизилася лише на 6%. А якщо ви в захваті від відеокарти Radeon RX 6600, то в мене є для вас просто чудова новина, адже ціна цієї карти вже складає не 600 доларів, а зменшилася до 520 доларів. Так, вам не здалося, ціна впала майже на 12%, що не може не радувати.

Є ще багато моделей, які дійсно варті нашої уваги, наприклад RX 6800 чи RX 6800 TX, їх ціни стали меншими на цілих 9%.

Отже, якщо справа із знеціненням криптовалют буде й надалі продовжуватися, то ціни на відеокарти можуть знизитися ще більше, і так це дійсно варто того аби придбати якісний товар за доступною ціною.

Також не так давно було представлено найдорожчу версію відеокарти GeForce RTX 3090.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Конференції та презентації через VR платформу

Останнім часом, набуло популярності, ведення бізнесу через мережу інтернет, тобто віддалено. Велика кількість фірм почала пропонувати нові можливості для...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -