Реклама

Відомо, чим загрожує збільшення ліміту на кредитній картці

Останні Новини

Дуже багато людей зараз користуються кредитними картками. І чим частіше знімати та закидати кошти на неї, тим більший з часом стає сам кредитний ліміт. Цікаво те, що банк не запитує про потребу збільшення суми, а просто ставить перед фактор клієнта. Здавалося б, нічого страшного в цьому немає, але існують випадки, коли зростання ліміту навпаки шкодило людям. Розглянемо один із прикладів.


Один із клієнтів банку постійно розраховувався кредитною карткою, так як мав до неї доступ з телефона. А вже вдома повертав витрачені кошти з іншої звичайної картки, яка не прив'язана до мобільного додатку банку. В зв'язку з певними життєвими обставинами, цей ж клієнт, одного разу не сплатив вчасно по кредитці і почали нараховуватись не малі відсотки. Для швидкого погашення заборгованості, чоловік вирішив взяти звичайний кредит із малою відсотковою ставкою. Так йому було б вигідніше. Але звернувшись до банку з цим проханням, отримав відмову. Причина була в тому, що йому нещодавно збільшили кредитний ліміт на картці. Тобто, банк сприйняв це, як ще один новий кредит.

Цікаво: Правила користування банківською карткою за кордоном, які збережуть ваші кошти

Отож, коли банк вам пропонує збільшення суми на кредитці, краще не погоджуйтесь, якщо вам це не потрібно. Адже потім можуть виникнути схожі проблеми.

Цікаво, що для зменшення кредитного ліміту не вистачить просто зателефонувати до банку, а потрібно йти і писати заяву, а перед тим погасити заборгованість у повному обсязі.


Отож, виплатити кредит раніше терміну можливо, але до цього треба ставитись відповідально і уважно. Для початку сповіщати кредитні установи про свої наміри, а вже потім просити підтвердження відсутності заборгованості. Так ви і ваші кошти будуть в безпеці, а права ніхто не зможе порушити.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон ZTE 8010 з’явився на TENAA

На сайті сертифікації TENAA з’явився смартфон ZTE 8010 із зображеннями та технічними характеристиками. І так, отримає телефон дисплей розміром...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -