Реклама

Відомо, як дізнатися електронну адресу чужого облікового запису Instagram

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Значна частина користувачів прочитавши заголовок статті може запитати для чого потрібна адреса чужого облікового запису Instagram. Одразу відмітимо, що зазвичай користувачі намагаються знайти електронну адресу саме професійних облікових записів, для того, що б мати можливість зв’язатися з компаніями в Instagram для партнерства.

Цікаво: Названо 5 функцій, які відзначили Instagram у 2022 році.

Виявити адресу електронної пошти ви зможете лише в тих профілях, які її вказали та надали можливість доступу. В Instagram немає жодної опції, яка дозволить вам виявити адресу електронної пошти облікового запису профілів, які не вказали адресу електронної пошти.

Як дізнатись електронну пошту чужого облікового запису Instagram. Алгоритм

  • Зайдіть в обліковий запис Instagram.
  • Тепер знайдіть обліковий запис, електронну адресу якого ви хочете отримати.
  • Коли обліковий запис Instagram відкриється на весь екран, знайдіть кнопку «Електронна пошта» поруч із «Підпискою» та «Повідомленням». Якщо її там немає, значить користувач обмежив до неї доступ.
  • Торкнувшись кнопки переглянути електронну адресу облікового запису Instagram, ви зможете надіслати електронний лист безпосередньо з програми електронної пошти на своєму мобільному телефоні. 

Цікаво: Відомо, як надсилати анонімні повідомлення в Instagram.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Почему украинцам звонят с неизвестных номеров и молчат в трубку

Стаття доступна українською...В последнее время участились случаи, когда украинцам звонят с неизвестных номеров и молчат в трубку, или же...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -