Реклама

Відомо, як із Apple iPhone зробити смартфон від Samsung

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В сучасному світі, технології просто мега розвиваються. Випущено багато корисних програм, та сьогодні ми з вами поговоримо про ту, яка випустилась від Samsung. Компанія скористалася можливістю, та розробила програму створення інтерфейсу смартфона Galaxy відразу на iPhone. Чого тільки не придумають задля того, щоб привабити клієнтів, і погодьтеся це є сильний конкурентний хід.

Samsung пропонує всім протестувати інтерфейс своїх смартфонів. Мій друг скористався цією можливістю, і залишився дуже задоволений, хоч для нього це був незвичний досвід.

Мені дали пораду, теж спробувати, недовго думаючи я скористався цією порадою, часу для цього знадобилося не так багато, всього декілька хвилин, і ось що потрібно робити:

  • Перше, що нам потрібно, то це знайти на офіційний сайт компанії Samsung, та натиснути у нижньому лівому кутку блакитний значок.
  • Потім на робочий стіл додаємо цей ярлик, так буде простіше запустити процес.
  • Відкриваємо програму простим натисканням пальця, та як запуститься програма, просто декілька разів натисніть "Next". І вуаля, все готово, можна користуватися.

Якщо наважилися внести такі зміни, відразу на iPhone з'являється оболонка від Samsung.

Не всі програми відкриваються за новими правилами, але ж не в цьому суть. Таким чином компанія намагається переманити на свою сторону користувачів iPhone.

Цікаво: Відомо, яку операційну систему будуть використовувати Samsung в своїх смартфонах.

Нові Samsung мають набагато кращий вигляд, ніж телефони iPhone. І якщо погортати меню справжнього самсунга, то в нього можна закохатися.

Отже, компанія дуже швидко почала розвиватися, і вигадала крутий хід в свою користь.

Також нещодавно було названо смартфони Samsung, які варто обрати в 2022 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Модем против маршрутизатора: чем они отличаются и что они делают

Стаття доступна українською...Когда наступает время обновить домашнюю сеть Wi-Fi, нужно точно знать, какое оборудование устанавливать. И одним из первых...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -