Реклама

Відомо, як із Apple iPhone зробити смартфон від Samsung

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В сучасному світі, технології просто мега розвиваються. Випущено багато корисних програм, та сьогодні ми з вами поговоримо про ту, яка випустилась від Samsung. Компанія скористалася можливістю, та розробила програму створення інтерфейсу смартфона Galaxy відразу на iPhone. Чого тільки не придумають задля того, щоб привабити клієнтів, і погодьтеся це є сильний конкурентний хід.

Samsung пропонує всім протестувати інтерфейс своїх смартфонів. Мій друг скористався цією можливістю, і залишився дуже задоволений, хоч для нього це був незвичний досвід.

Мені дали пораду, теж спробувати, недовго думаючи я скористався цією порадою, часу для цього знадобилося не так багато, всього декілька хвилин, і ось що потрібно робити:

  • Перше, що нам потрібно, то це знайти на офіційний сайт компанії Samsung, та натиснути у нижньому лівому кутку блакитний значок.
  • Потім на робочий стіл додаємо цей ярлик, так буде простіше запустити процес.
  • Відкриваємо програму простим натисканням пальця, та як запуститься програма, просто декілька разів натисніть "Next". І вуаля, все готово, можна користуватися.

Якщо наважилися внести такі зміни, відразу на iPhone з'являється оболонка від Samsung.

Не всі програми відкриваються за новими правилами, але ж не в цьому суть. Таким чином компанія намагається переманити на свою сторону користувачів iPhone.

Цікаво: Відомо, яку операційну систему будуть використовувати Samsung в своїх смартфонах.

Нові Samsung мають набагато кращий вигляд, ніж телефони iPhone. І якщо погортати меню справжнього самсунга, то в нього можна закохатися.

Отже, компанія дуже швидко почала розвиватися, і вигадала крутий хід в свою користь.

Також нещодавно було названо смартфони Samsung, які варто обрати в 2022 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Представлено найдешевшу відеокарту Ampere

Представлено найдешевшу відеокарту Ampere GeForce RTX 3050. Також розкрито її характеристики. Це буде перша модель на графічному процесорі GA107....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -