Реклама

Стало відомо, коли з’явиться у продажі Apple iPhone SE+ 5G

Останні Новини

Компанія Apple планує випустити новий телефон зовсім скоро і буде це iPhone SE+5G. Це буде вже третій SE. Вважають, що він буде найбільш доступний по ціні, з тих що створені цим брендом та підтримують нову мережу 5G. Приблизно в цей час розпочинається виробництво дисплеїв для даної моделі, а це означає, що зовсім скоро телефон побачить світ. Компанія-виробник запланувала презентацію на квітень-травень 2022 року, а відразу після неї можна буде придбати iPhone SE+5G. Тому всі бажаючі – готуйтесь.

Тепер розповімо трохи про сам телефон. Є інформація, що дана модель буде схожа на iPhone 8 та iPhone SE дворічної давності. Якщо це так, то розмір екрану планується 4,7 дюйма, а корпус скляний, збоку з металевими пластинами. Дисплей буде звичайний без вирізів, але з кнопкою знизу, яка відразу скануватиме відбиткі. Чудовою новиною є те, що процесор в новій моделі стоятиме такий самий як у серії iPhone 13 - Apple A15 Bionic.

Цікаво: Функції, якими варто користуватись на клавіатурі iPhone

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

За допомогою смартфона можна визначити небезпечні родимки на тілі

Сьогодні надійшла інформація, що за допомогою смартфона можна визначити небезпечні родимки на тілі. Вчені з Гарварда і Массачусетського університетів...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -