Реклама

Стало відомо, коли з’явиться у продажі Apple iPhone SE+ 5G

Останні Новини

Компанія Apple планує випустити новий телефон зовсім скоро і буде це iPhone SE+5G. Це буде вже третій SE. Вважають, що він буде найбільш доступний по ціні, з тих що створені цим брендом та підтримують нову мережу 5G. Приблизно в цей час розпочинається виробництво дисплеїв для даної моделі, а це означає, що зовсім скоро телефон побачить світ. Компанія-виробник запланувала презентацію на квітень-травень 2022 року, а відразу після неї можна буде придбати iPhone SE+5G. Тому всі бажаючі – готуйтесь.

Тепер розповімо трохи про сам телефон. Є інформація, що дана модель буде схожа на iPhone 8 та iPhone SE дворічної давності. Якщо це так, то розмір екрану планується 4,7 дюйма, а корпус скляний, збоку з металевими пластинами. Дисплей буде звичайний без вирізів, але з кнопкою знизу, яка відразу скануватиме відбиткі. Чудовою новиною є те, що процесор в новій моделі стоятиме такий самий як у серії iPhone 13 - Apple A15 Bionic.

Цікаво: Функції, якими варто користуватись на клавіатурі iPhone

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Найкращі в Україні пропозиції Apple iPhone 12 в лютому 2021 року

Не так давно, компанія Apple випустила новий смартфон iPhone 12, який виявився надзвичайно популярним серед шанувальників ґаджетів Apple. Одночасно...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -