Реклама

Названо найкращий телевізор всіх часів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні було названо найкращий телевізор всіх часів і ним виявився телевізор від Samsung. З такою заявою виступили в німецькому виданні AV Magazine.

Не так давно, а саме на CES 2021, компанія Samsung представила свій новітній телевізор Neo QLED TV, який і потрапив на огляд до AV Magazine. Видання отримало 75-дюймову 8K версію цього телевізора і було в захваті від його можливостей.

За їхнім рейтингом, телевізор Samsung Neo QLED TV набрав цілих 966 балів і випередив попереднього власника цього титулу (Samsung QLED 2020 ) на 10 балів.

Фахівці відмітили, що телевізор отримав надзвичайно високу яскравість, неперевершену контрастність та неймовірний глибокий чорний колір і це все було отримано завдяки технології Mini-LED. Також вони відмітили і дизайн телевізора.

На їхню думку, цей телевізор можна вважати найкращим серед всіх нині відомих. Як відомо, продажі цієї новинки розпочнуться в березні цього року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як записати відео за допомогою iPhone Memoji

Ті, хто користується пристроями Apple, уже стикалися з веселими персоналізованими емодзі, характерними для операційної системи iOS. І ви, мабуть, бачили якесь...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -