- Реклама-
Home Новини сучасних технологій Відомо, як клонувати Instagram двома різними способами

Відомо, як клонувати Instagram двома різними способами

0
199
Відомо, як клонувати Instagram двома різними способами

Процес клонування Instagram може допомогти в проактивному управлінні обліковим записом і є досить простим.

Якщо ви коли-небудь задавалися питанням, як клонувати Instagram , важливо знати, що цей процес можливий лише в системах Android. Ви можете виконувати кроки двома різними способами: один ексклюзивний, а інший – ширший.

Цікаво: Відомо, як легко деактивувати або видалити свій профіль в Instagram.

Як клонувати Instagram

Не на відміну від самого WhatsApp , процес з Instagram простий, і він дозволяє відкривати два екземпляри однієї програми, кожна з яких працює незалежно.

Кілька брендів пропонують цю функцію через різні програми, наприклад, у Samsung є Dual Messenger; Xiaomi , у свою чергу, Dual Apps. Азіатські компанії, такі як Oppo , Vivo, Huawei та Asus , також пропонують цю функцію.

Оскільки це вже було пояснено, важливо розуміти, що можна навчитися клонувати Instagram, але це багато в чому залежатиме від того, чи дозволить виробник такий процес. Нижче ми побачимо ексклюзивний спосіб Xiaomi, а потім дізнаємось про програми, які можуть запропонувати те ж саме, якщо вони сумісні з вашим мобільним телефоном.

Цікаво: Відомо, як завантажити відео Reels в Instagram.

1. Подвійні програми лише через Xiaomi

Спочатку завантажте офіційну програму Instagram на свій мобільний телефон Xiaomi. Потім виконайте наведені нижче дії, щоб дізнатися, як клонувати Instagram:

  1. Відкрийте програму Налаштування .
  2. Натисніть « Програми» , а потім «Подвійні програми» .

Перейдіть до Instagram і активуйте перемикач у Dual apps , щоб скопіювати програму.

Підтвердьте процес у розділі « Активувати» .

  1. Нарешті відкрийте дублікат програми Instagram, яка буде позначена жовтою позначкою в лівому куті піктограми.
  2. Увійдіть у другий обліковий запис Instagram і готово!

Ще раз нагадуємо, що весь цей процес є ексклюзивним для пристроїв Xiaomi. Нижче розглянемо, як виконати цей процес на інших пристроях.

2. Як клонувати Instagram іншими програмами

Якщо у вашому випадку у вас немає пристрою Xiaomi, ви можете завантажити такі програми, як 2Accounts і Parallel Space. На відміну від подвійних програм Xiaomi, ці програми не створюють дублікати піктограми однієї програми на мобільному пристрої

Натомість вам потрібно тримати одну з програм відкритою, щоб мати можливість використовувати клоновану версію Instagram. Перш ніж виконувати ці кроки, важливо пам’ятати, що і 2Accounts, і Parallel Space вимагають надати дозволи для використання.

Цікаво: Відомо, як публікувати Instagram Stories з комп’ютера.

Щоб клонувати Instagram на Android:

  1. Установіть 2Contas або Parallel Space із Play Store.

Потім відпустіть дозволи на використання, пам’ятаючи, що це частина на ваш власний ризик.

  1. На головному екрані торкніться значка +.

Ви побачите список програм, які підтримують клонування, виберіть Instagram.

  1. Потім перейдіть до Add to Parallel Space або 2Accounts .

Буде додано кнопку Instagram, натисніть на неї та увійдіть.

Тепер щоразу, коли ви хочете використовувати вторинний обліковий запис Instagram, перейдіть до 2Contas або Parallel Space і перейдіть до другого профілю.

Цікаво: Відомо, як відновити переписку в Інстаграмі.

Чи безпечно клонувати Instagram?

Альтернативи, які ми бачили тут, включаючи додаток Xiaomi, 2Contas і Parallel Space, є абсолютно законними. Будь-який інший варіант, який уникає цих варіантів, тоді так, це можна вважати незаконною діяльністю.

Майте на увазі, що деякі програми можуть бути підробленими та працювати як шпигунський інструмент для стеження за чужим обліковим записом.

Важливо зазначити, що обробка неможлива на пристроях Apple . Apple не має вбудованого інструменту для копіювання програм на iPhone, а також не пропонує сторонніх опцій в App Store.

Якщо ви бачите альтернативу, яка обіцяє клонувати Instagram або інші програми, рекомендуємо не встановлювати утиліту на телефон.

Тепер, коли ви дізналися, як клонувати Instagram, скажіть нам, чи змогли ви виконати кроки, які ми бачили? У вас виникли запитання чи труднощі? Розкажіть нам у коментарях.

Цікаво: Названо програми, які допоможуть з репостами в Instagram.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS