Реклама

Що робити, щоб спам-дзвінки більше вас не турбували?

Останні Новини

Спам-дзвінки напевно відомі всім. Хто користується мобільним або стаціонарним телефоном, той точно час від часу слухає про вигідні пропозиції, акції та іншу непотрібну інформацію. Повністю здихатись від набридливих компаній не вийде нікому, хіба що взагалі відмовитись від усіх форм зв’язку, але як тоді жити в цьому світі? Є одна втішаюча річ – ми сьогодні розповімо, що зробити, щоб менше отримувати спам-дзвінків та не витрачати свій час на те, що вам не цікаво.

Найкращим способом не відповідати на зайві дзвінки буде придбання додаткової сімки. Зараз більшість смартфонів із двома слотами для картки. Один можна використати для основного номера, інший для додаткового. Цей додатковий номер буде слугувати для реєстрації на сайтах чи сервісах та для дзвінків в різні компанії. Більше ніде не потрібно використовувати його, тобто друзі та рідні не повинні знати. Таким чином при вхідному дзвінку на додатковий номер ви будете вже знати, що скоріше всього це спам і зможете не відповідати. Якщо у вас смартфон на одну сімку, то можна придбади ще один найдешевший телефон. Тариф також обирайте не дорогий, щоб на непотрібний номер не витрачати кошти щомісяця.

Цікаво: Названо основні ознаки того, що ваш номер телефону потрапив до бази спамерів

Навіть якщо ви придбали сім-картку і свій номер нікому не даєте, на нього також будуть час від часу, рідко надходити спам-дзвінки. Ну нічого з цим вже не зробиш. Визначити неозброєним оком, що це спам не легко, бо номери можуть телефонувати звичайні. Найкращим варіантом в такому разі встановити програму, наприклад, Телефон Google. Вона буде повідомляти на екрані, що номер підозрілий і може виявитись спамом. Таким чином ви будете проінформовані, коли телефонують компанії із набридливими пропозиціями, або ж взагалі роботи.

Все ж таки часто навіть із додатковими програмами людина відповідає на спам-дзвінок, в такому випадку просто кладіть трубку і не слухайте всі ті оманливі пропозиції. Не ведіться на нібито вигідні акції, вони вам не потрібні. Кредити можуть видавати лише банки, різні обстеження треба проходити в спеціальних установах, акції та пропозиції можна і в інтернеті побачити. Якщо ви хочете вислухати все, що від вас хочуть, то слухайте. Але краще не ведіться, в більшості це виявляється обманом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям назвали найбільші переваги віртуальної банківської картки

Багато де можна почути, що для оплат в інтернеті краще мати окрему картку. Мова йде про віртуальну банківську картку....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -