Home Новини сучасних технологій Відомо, як приховати банківські програми на Android та iPhone

Відомо, як приховати банківські програми на Android та iPhone

0

Ускладнення стороннім особам доступу до банківських програм, встановлених на вашому смартфоні, може уникнути головного болю в разі втрати чи крадіжки пристрою . На додаток до використання інших більш традиційних методів, таких як захист паролем вашого смартфона та включення додаткових кроків підтвердження особи для доступу до вашого облікового запису, ще одна ефективна ідея полягає в тому, щоб залишити деякі програми прихованими на вашому пристрої (особливо фінансові).

Обидва пристрої під управлінням Android і iPhone мають цю функцію. Ознайомтеся з наведеним нижче посібником про те, як скористатися перевагами цієї функції на своєму телефоні.

Цікаво: Розповідаємо, як вимкнути покупки в додатках на Android або iPhone.

Як приховати банківські програми на Android

Відмінною рисою Android є різні інтерфейси системи, які зазвичай надають пристроям додаткові функції. Одним із найпопулярніших є One UI , який поставляється на південнокорейських пристроях Samsung.

Якщо у вас фірмовий смартфон, знайте, що ви можете приховати програми навіть із своєї бібліотеки програм. Таким чином, доступ до банківської програми можна отримати лише за допомогою ручного пошуку на пристрої. Щоб перевірити дану функцію, виконайте такі дії:

1. Відкрийте налаштування пристрою, торкнувшись значка шестірні, і перейдіть до опції «Головний екран».

2. Потім натисніть «Сховати програми».

3. На наступному екрані перегляньте список програм і торкніться тих, які потрібно приховати. Наприкінці натисніть «ОК», щоб підтвердити запит.

У вас немає пристрою Samsung? Пристрої інших брендів, наприклад Xiaomi, також мають схожі характеристики. Тим не менш, ви також можете шукати спеціальні програми в Play Store . Деякі навіть дозволяють захистити доступ до певних програм за допомогою пароля.

Цікаво: Відомо, як ефективно очищати пам’ять на смартфонах Android.

Як приховати банківські програми на iPhone

На відміну від Android, iOS не має вбудованої функції, яка дозволяє приховувати програми. Що можна зробити, так це просто видалити їх із головного екрана, дозволивши доступ через бібліотеку програм (яка з’являється, якщо провести пальцем по головному екрану вправо).

1. Процес досить простий. Просто утримуйте палець на одній із піктограм, доки всі програми не почнуть плавати на екрані. 

2. Тепер торкніться піктограми горизонтальної риски, яка з’являється прямо над піктограмою програми.

3. Підтвердьте свій запит, натиснувши опцію «Видалити з головного екрана».

Цікаво: Налаштування для прискорення роботи смартфона на Android.

Як знайти приховані програми?

Як згадувалося раніше, приховані програми можна знайти лише за допомогою ручного пошуку . На Android просто перейдіть до панелі програм і введіть назву програми свого банку в рядку пошуку. На екрані інформації про програму натисніть «Відкрити» на нижній панелі.

На iPhone, оскільки немає рідного методу приховування програм, вам просто потрібно отримати доступ до бібліотеки програм, провівши пальцем праворуч. Наприкінці, введіть назву програми вашого банку, щоб її знайти.

Готово. Тепер ви знаєте, як приховати банківські програми на своєму смартфоні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version