Реклама

Відомо, як швидко виявити програми-шпигуни на телефоні

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

З розвитком цифрових технологій з‘являється багато програм, які можуть шпигувати за користувачами цифрових пристроїв. Вони створені для того, щоб відстежувати контент, яким користується власник пристрою, для несанкціонованого зняття коштів з карткових рахунків, для використання особистих відео та фото файлів, для визначення місця розташування, для рекламної розсилки, тощо.

Для того, щоб не стати жертвою такої програми, потрібно уважно дивитися, які програми ви скачуєте на свій мобільний телефон. Треба в Налаштуваннях поставити обмеження і запрошувати дозвіл на доступ програм і додатків до початку встановлення. Перед тим, як надати цей дозвіл, бажано прочитати відгуки у мережі.

Цікаво: Названо додатки, які краще видалити з смартфонів Xiaomi.

Ваш телефон повинен обов‘язково мати антивірусну програму, яка не тільки захищає телефон від вірусних програм, але й дасть знати власнику смартфона, що відбувається незаконне користування пристроєм.

Користувач може виявити програми-шпигуни не тільки з допомогою спеціальних програм, але й сам пристрій починає працювати інакше: затримка відтворення завдань телефоном, безпідставне вимикання, швидко розряджається акумулятор та інші фактори.

Тому для захисту особистих даних та функцій телефону не забувайте оновлювати ліцензії та антивірусні програми.

Шпигунськими програмами полюбляють користуватися шахраї, її можна встановити на телефон за кілька секунд і значок її може взагалі не відображатися в телефоні. В такому разі в Налаштуваннях потрібно поставити відмітку про те, щоб відображалися приховані значки та символи.

Ці програми можуть запам‘ятовувати одноразові паролі, які приходять на телефон через Повідомлення і дають доступ до банківських карт і передавати ці дані шахраям.

Також нещодавно було названо 3 додатки, які перезавантажують пам’ять телефону та швидко розряджають батарею.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо про 4 бюджетні, але надійні смартфони

Смартфони є різних цінових категорій, відповідно і різної якості. Інколи не хочеться купувати дорогу модель, тим більше, що за...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -