Реклама

Відомо, як скинути смартфон Samsung до заводських налаштувань

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Цього року Samsung випустила свій останній флагманський телефон Galaxy S22 . Готові до оновлення? Читайте далі, щоб дізнатися, як скинути поточний телефон Samsung до заводських налаштувань, перш ніж продавати або ж выддавати його комусь. 

Galaxy S22 став зіркою лютневої події Galaxy Unpacked, поряд з S22 Plus і S22 Ultra, що дало шанувальникам Samsung ідеальну можливість оновити свій телефон. Але якщо ви вже користуєтеся Galaxy, то як краще позбутися вашого поточного телефону?

Є багато варіантів, коли справа доходить до позбавлення від вашої старої техніки, включаючи її переробку, передачу друзям та родині або продаж на таких веб-сайтах, як OLX.

Що б ви не вирішили робити зі своїм старим смартфоном, важливо скинути його до заводських налаштувань, щоб переконатися, що ваші дані залишаються в безпеці та подалі від сторонніх очей. Скидання до заводських налаштувань видалить всю особисту інформацію, зміни та дані, збережені на вашому пристрої, повернувши його до того, як він виглядав, коли ви вперше дістали його з коробки, тому важливо створити резервну копію перед скиданням.

Подивіться нижче, щоб дізнатися, як скинути заводські налаштування свого старого телефону Samsung, будь то Galaxy S21 , складний Samsung або щось старше.

Цікаво: Відомо, чому компанія Samsung не створює суббренди.

Як скинути заводські налаштування телефону Samsung 

Все, що вам потрібно, щоб скинути заводські налаштування телефону Samsung, це телефон, який ви хочете скинути, і пароль до вашого облікового запису Samsung (це якщо вас попросять ввести його, щоб скинути свої дані).

Потім просто дотримуйтесь інструкцій у цьому посібнику. 

Що тобі потрібно:

  • Телефон Samsung із резервною копією

Коротка версія:  

  1. Відкрийте Налаштування телефону 
  2. Торкніться Загальне керування 
  3. Торкніться Скинути 
  4. Торкніться Скидання заводських налаштувань 
  5. Торкніться Скинути, щоб відновити заводські налаштування телефону 

Крок 1. Відкрийте Налаштування телефону

Тут ви знайдете безліч різних елементів керування для свого телефону, включаючи можливість скинути його до заводських налаштувань.

Крок 2. Торкніться Загальне керування

Тут ви знайдете більш загальні налаштування, включаючи дату і час, мову і, звісно, ​​параметри скидання до заводських налаштувань.

Крок 3. Торкніться Скинути

Це не призведе до негайного скидання вашого пристрою Samsung.

Крок 4. Торкніться Скидання заводських налаштувань 

Скидання до заводських налаштувань повністю видалить ваш телефон, тому важливо створити резервну копію телефону, перш ніж виконувати ці дії, якщо ви хочете зберегти свої дані.

Крок 5. Торкніться Скинути, щоб відновити заводські налаштування телефону 

Зараз декілька найпоширеніних запитань стосовно скидання смартфону, та відповіді на них.

Цікаво: Відомо, як із Apple iPhone зробити смартфон від Samsung.

Що робити, якщо ви загубили смартфон?

Якщо ви загубили телефон Samsung, вам необхідно скористатися Find My Mobile, щоб віддалено стерти дані з пристрою.

Для цього просто перейдіть на сайт Find My Mobile і увійдіть у свій обліковий запис Samsung. Потім клацніть пристрій, який потрібно скинути, і натисніть Стерти дані, щоб скинути його до заводських налаштувань. 

Що робити, якщо у вас є телефон, але ви не знаєте пароль для входу? 

Якщо ви виявите, що телефон заблокований, ви також можете скинути його до заводських налаштувань, не входячи в систему.

Просто вимкніть пристрій або зачекайте, поки акумулятор розрядиться, і вимкніть його автоматично. Потім відкрийте меню відновлення, ввівши комбінацію кнопок, необхідну для вашого пристрою (на нових пристроях, таких як S20, S21 і складні пристрої Samsung, для цього потрібно одночасно утримувати кнопки збільшення гучності та бічні, доки на екрані не з’явиться логотип Samsung).

Після того, як ви побачите меню відновлення, за допомогою кнопок гучності перейдіть до «Видалити всі дані користувача» або «Стерти дані/Скидання до заводських налаштувань» і натисніть кнопку живлення, щоб вибрати цю опцію. Підтвердьте свій вибір і зачекайте, поки на дисплеї не з’явиться повідомлення Data Wipe Complete. Потім натисніть кнопку живлення та виберіть Перезавантажити пристрій, щоб завершити скидання до заводських налаштувань.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо причини, чому банківські картки не стануть популярнішими за готівку

Як ми писали в попередній статті, банківські карти стали неймовірно популярними і ними користується велика кількість українців. З кожним...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -