Реклама

Розповідаємо, коли краще починати вчитись на програміста

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше люди не дуже цікавились професією програміста. Вона існувала давно, але не була настільки популярна. Зараз технології постійно розвиваються і така спеціальність здобула велику популярність. Основною причиною є великі заробітні плати. Побачивши такі великі гроші, багато людей різного віку почали задумуватись про освоєння даної професії. Так от сьогодні ми поговоримо про те, коли ж все таки не пізно приступити до вивчення нової науки.

Цікаво: Що означає слово “soft” та чому ним називають додатки?

Будь-яку освіту краще здобувати раніше. Молоді люди швидше сприймають інформацію, їм легко виконувати багато задач відразу, краща увага та пам'ять. Звісно, все ще залежить від самої людини і є винятки, коли спеціалістами ставали і в 35 років, і пізніше. Що стосується саме IТ-спеціалістів, то найкраще починати цікавитись цією темою до 25 років. Є безліч дітей, які ще в школі починають вивчати цю науку, а до 25 років вже заробляють великі гроші і досягають успіху.

Якщо в школі чи трохи пізніше ви не хотіли цікавитись цією темою, а от в 25 все ж таки надумали, то це теж хороший вік. Він цілком підійде для того, щоб вивчитись, здобути вміння та практику, та потрапити в чудову компанію з гідною оплатою.

Якщо ж ваш вік 30-35 років, то вже все стає трохи складнішим. Проблема не завжди в тому, що людині вже тяжко даються нові знання, просто багато компаній набирають молодь і ставлять обмеження по віку.

Людям з віком 40+ найтяжче. По-перше, мозок не сприймає' нову інформацію так швидко і якісно, як в молодому віці; по-друге, на вивчення програмування потрібно багато часу; по-третє, важливу роль грає робота в команді, так можливо заробити більші гроші. Звісно, якщо ви все ж таки освоїли дану професію, то завжди зможете знайти окремі проекти, в яких будете працювати. Ви будете фрілансером, що теж дуже зручно. Єдиний мінус - менший заробіток.

Цікаво: Хакери. Хто це такі і чому ними стають?

Отож, якщо у вас є бажання вивчити нову науку, в даному випадку програмування, то ніколи не пізно почати це робити. З віком це буде даватись тяжче, але не усім. Адже є багато старших спеціалістів, до яких молоді ще рости і рости. Не важливо скільки вам років, важливо мати бажання та мету.

Також нещодавно ми розповідали, чому айтішники користуються двома моніторами.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Шахраї з OLX знову взялися за клієнтів ПриватБанку

Останнім часом все більше новин можна прочитати про шахраїв, які виманюють кошти в клієнтів ПриватБанку. Нещодавно ми повідомляли про...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -