Реклама

Відомо, як створити електронний лист Gmail безпосередньо в Документах Google

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ви коли-небудь працювали над документом, який генерував комусь електронний лист? За допомогою зручної функції в Документах Google ви можете створити свою електронну пошту та, натиснувши кнопку, створити чернетку в Gmail.

Ця перлина ресурсу зручна для багатьох ситуацій. Ви можете створити кілька електронних листів в одному документі, які будуть готові до надсилання під час доступу до Gmail. Ви можете мати цей електронний лист для довідки або відстеження безпосередньо в документі, який його запитував. Ви також можете залучити інших людей, з якими ви надаєте доступ до Документа Google , до співпраці над електронною поштою .

Якщо ви ще не стикалися з цією функцією, давайте подивимося, де її знайти та як нею користуватися.

Цікаво: Відомо, як змінити пароль Gmail на Apple iPhone.

Створіть чернетку Gmail у Документах Google

Відвідайте Документи Google , увійдіть і відкрийте свій документ. Помістіть курсор там, де ви хочете створити електронний лист. Потім у меню перейдіть до Вставити. Виберіть Будівельні блоки > Чернетка електронної пошти.

Ви побачите, що шаблон з’явиться у вашому документі, готовий до ваших даних.

Введіть адресу електронної пошти одержувача або скористайтеся символом @ (At), щоб додати його з мікросхеми People . За бажанням виконайте те ж саме для адрес CC та BCC .

Введіть тему, а потім помістіть курсор у простір внизу, щоб ввести повідомлення.

Коли закінчите, натисніть синій значок Gmail. Завдяки цьому електронний лист буде готовий до надсилання в Gmail.

Цікаво: Як видалити надісланий електронний лист в Gmail.

Відкрийте чернетку електронної пошти в Gmail

Перейдіть до Gmail і перейдіть доПапка з закладками "Чернетки" . Ви повинні побачити електронну пошту, яку ви створили в Документах Google. Виберіть його, відредагуйте будь-які деталі, якщо потрібно, і надішліть, коли будете готові.

Незалежно від того, чи користуєтеся ви цією функцією для себе чи для спільної роботи над Документами Google , можливість складати електронний лист, який очікує на надсилання в Gmail, заощаджує багато часу.

Щоб дізнатися більше, подивіться також, як використовувати шаблон нотаток зустрічі в Документах Google.

Цікаво: Як видалити обліковий запис Gmail.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 3 додатки, які перезавантажують пам’ять телефону та швидко розряджають батарею

Зазвичай, при користуванні ґаджетом, нам хочеться, щоб було все зручно та багатофункціонально. Тому дехто, в оптимізації процесів, заходить занадто...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -