Реклама

Відомо, як вирішити проблему самовільного вимикання Apple iPhone

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ваш iPhone випадково вимикається, навіть якщо у нього заряджений акумулятор? Що ж, є кілька причин, чому це відбувається, починаючи від високих робочих температур, помилок програмного забезпечення, збоїв програм або навіть пошкодження через вологу.

IPhone також може постійно вимикатися через хімічне старіння акумулятора або несправний акумулятор. Оскільки всі ці проблеми відрізняються за ступенем серйозності, перш ніж платити за послугу ремонту, спробуйте деякі з цих прийомів, щоб спробувати знову ввімкнути свій iPhone.

Цікаво: Розповідаємо, як змінити шрифт на iPhone.

Що робити, коли iPhone вимикається сам?

Якщо ви користувалися своїм iPhone у звичайному режимі, ви помітили, що акумулятора достатньо для його роботи, але він все одно вимкнувся і відмовляється вмикатися, перше, що потрібно спробувати, це примусово перезавантажити смартфон.

Щоб зробити це на вашому iPhone 8, X або новішій моделі, натисніть кнопку збільшення гучності, натисніть кнопку зменшення гучності, потім натисніть і утримуйте кнопку живлення – на екрані має з’явитися символ яблука, що означає, що телефон увімкнено. Зауважте, що якщо ви натискаєте й утримуєте одну з кнопок гучності занадто довго або недостатньо довго утримуєте кнопку живлення, цей трюк може не спрацювати.

Цікаво: Розповідаємо, як повернути втрачені дані на iPhone через помилку в новій iOS 16.

Поставте iPhone заряджатися або дайте йому охолонути

Якщо апаратне скидання не вмикає ваш iPhone, увімкніть його на 15-30 хвилин. Це має призвести до рівня заряду батареї, достатнього для того, щоб спробувати нормально увімкнути iPhone або спробувати примусово перезапустити його знову. 

Однак, якщо ви помітили, що ваш телефон занадто гарячий, перш ніж спробувати щось інше, відкладіть його на деякий час, щоб він охолонув. Робоча температура iPhone може значно підвищуватися з кількох причин, крім температури навколишнього середовища та прямого сонячного світла, що може призвести до перегріву пристрою та його автоматичного вимкнення. 

Іншими факторами, які можуть підвищити температуру системи, є надмірне використання – протягом багатьох годин поспіль або з багатьма програмами, що використовуються одночасно, погане з’єднання сигналу та перебільшене використання даних.

Перевірте стан акумулятора

Більшість користувачів iPhone знають про репутацію акумуляторів Apple, і оскільки термін служби акумулятора може мати такий великий вплив на щоденне використання, варто перевірити стан акумулятора телефону.

Для цього натисніть «Налаштування» > «Акумулятор» > «Стан акумулятора» . Якщо ви бачите щось інше, крім «Максимальна продуктивність», це може означати, що ваш акумулятор має проблеми. Цей розділ налаштувань також повідомить вам, чи батарею потрібно замінити, і якщо так, настав час звернутися до служби підтримки Apple.

Цікаво: Розповідаємо, на який смартфон на ОС Android перейти після iPhone.

Оновіть свій iPhone

У деяких рідкісних випадках проблема, через яку пристрій вимикається, виникає в iOS. Щоб уникнути цього, переконайтеся, що ви використовуєте останню версію iOS, торкніться «Настройки» > «Загальні» > «Оновлення програмного забезпечення». Якщо пристрій потребує оновлення, просто завантажте та встановіть оновлену версію iOS.

Якщо ваш телефон не може залишатися увімкненим достатньо довго, щоб ви могли оновити програмне забезпечення, пам’ятайте, що для цього можна використовувати iTunes. Просто підключіть пристрій до комп’ютера за допомогою USB-кабелю, коли пристрій виявить iTunes, натисніть на нього, потім перейдіть до налаштувань і перевірте наявність оновлень:

У крайньому випадку, перш ніж звертатися в Apple Store, скидання всіх налаштувань iPhone має також вирішити проблеми, пов’язані з програмним забезпеченням. В інших випадках, наприклад, пошкодження водою або мікропрограмою, зверніться до фахівця з обслуговування, щоб перевірити пристрій.

Цікаво: 4 характеристики, які варто врахувати перед покупкою нового iPhone.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В ПриватБанк игнорируют запрос на удаление персональной информации клиента

Стаття доступна українською...В продолжение рубрики "ПриватБанк и Клиенты" рекомендуем ознакомиться с тем, как в ПриватБанк игнорируют запрос на удаление...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -