Реклама

Відомо, коли смартфони Apple iPhone позбудуться своїх фірмових “чубчиків”

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні стало відомо, коли смартфони Apple iPhone позбудуться своїх фірмових “чубчиків”. Як повідомляє відомий аналітик Мінг-Чі Куо, компанія Apple вже працює над редизайном своїх смартфонів і найкраще це буде видно на фірмових “чубчиках”, яких вони позбудуться.

Аналітик прогнозує, що новий дизайн чубчика ми не побачимо цього року, тому варто очікувати, що це станеться в 2022 році, під час презентації смартфонів iPhone 14 (Apple iPhone 2022). На думку Мінг-Чі Куо, дизайн чубчика буде запозичений в Android-смартфонів, але буде допрацьований під потреби Apple. Також невідомо, яким чином Apple реалізує свій Face ID в оновленому дизайні.

Нагадуємо, що компанія Apple працює над новим iPhone, який отримає дизайн, абсолютно не схожий на попередні версії iPhone. Також нещодавно стало відомо, що останні смартфони Apple iPhone 12 протипоказані деяким групам людей. Детальніше можете ознайомитися за посиланням.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google детально пояснює, що стало причиною нещодавнього відключення роботи декількох сервісів

Google розпочав тиждень із великої аварії, яка вивела з ладу Gmail, Диск та всі інші програми робочої області. Як і було...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -