Home Новини сучасних технологій Відомо, у яких випадках не потрібне оновлення Windows

Відомо, у яких випадках не потрібне оновлення Windows

0

Оновлення системи це завжди добре – так вважає більшість. Насправді так і є, але не у всіх випадках. Буває, коли дійсно оновлення може бути непотрібним, а то і зашкодити. Назвемо декілька причин, по яких варто відключити оновлення Windows.

Цікаво: Чому не було Windows 9?

Ну по-перше, все залежить від бажання самого користувача. Буває, що людині просто не подобаються зміни, які приходять разом із оновленням. Хоча різні збої таким чином можна виправити.

По-друге, часто буває, що оновлення не встановлюється нормально, а починають зависати, зупинятись, починатися заново і так по колу. Звісно, відмова від оновлень не вирішить ситуації повністю, краще взагалі ще раз встановити систему та уважно перевірити роботу жорсткого диску.

Наступна причина - старий процесор. Чим новіше оновлення, тип новіші повинні бути деталі, тобто сам процесор. Якщо ж він у вас дійсно старий, то може не потягнути нових версій ОС. В таких випадках потрібно встановлювати програми того часу, якому відповідає процесор. А оновлення краще вимкнути взагалі.

Ну і остання причина - комп'ютер працює гірше після оновлення. Оновлення мають навпаки допомагати ПК працювати краще, адже таким чином багато проблем виправляються. Але часто трапляється навпаки. В такому випадку теж краще відмовитись від нових версій.

Цікаво: Як змінити роздільну здатність і масштаб екрана в Windows 10.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version