Реклама

Відомо, як вибрати найкращий для вас ігровий смартфон в 2021 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як і в усьому, вибір правильного ігрового телефону є пріоритетом, тому сьогодні ми розкажемо, як вибрати найкращий для вас ігровий телефон в 2021 році. Якщо ви домагаєтеся найкращої продуктивності – і ви, мабуть, читаєте це – вам потрібен телефон із чіпсетом Snapdragon 8-ї серії або A14 Bionic від Apple. Акцент на Snapdragon, як найкращій пропозиції Qualcomm для телефонів Android, доступний на пристроях багатьох виробників.

Але як щодо високих частот оновлення? Це те, що ви знайдете лише на більш дорогих пристроях, хоча це функція, яка з часом напевно перейде на більш бюджетні смартфони. Панелі з частотою 90 Гц і вище пропонують більш плавну прокрутку та загальну графіку, ніж звичайні екрани, завдяки чому ви відчуваєте, ніби кожен рух, натискання та дія викликають відповідь без затримки. Якщо ви особливо серйозний геймер, вищі частоти оновлення гарантують, що ви не пропустите жодної дії.

Звичайно, чим більше пристрій орієнтований на ігри з відповідними функціями, тим більше виробників телефонів ігнорують інші міркування. Хоча час роботи від акумулятора є головним для ігор (оскільки ігри споживають багато енергії), вам буде важче шукати ігрові телефони із чудовим обладнанням та програмним забезпеченням камери, або, можливо, такими зручностями, як бездротова зарядка та водонепроникність. Якщо ці речі важливі для вас, можливо, ви хочете зосередити свій пошук на більш потужних смартфонах у цьому списку, які не суто призначені для ігор, але все ще можуть триматися за них, як Galaxy S21 Ultra та iPhone 12 Pro Max .

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple буде знову продавати старі моделі iPhone

Apple випустила серію iPhone 12 пізніше, ніж у попередні роки, в результаті глобальної пандемії. Згідно сьогоднішньої інформації, в Apple...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -