Home Новини сучасних технологій Відомий список пристроїв Surface, які Microsoft не буде оновлювати

Відомий список пристроїв Surface, які Microsoft не буде оновлювати

0

Сьогодні став відомий список пристроїв Surface, які Microsoft не буде оновлювати. Якщо ви є власником пристрою Surface або плануєте придбати його, то вам слід знати, що Майкрософт випустила список із детальним описом дат закінчення служби для всієї лінійки. Список включає Surface RT від 2012 року, а також Surface Laptop Go, який вийшов минулого місяця.

Нижче наведений список показує, що тривалість підтримки для більшості пристроїв становить 4 роки, однак деякі пристрої отримують підтримку 5 років, тоді як деякі, такі як Surface Pro 3, отримують 7 років підтримки.

Відомий список пристроїв Surface, які Microsoft не буде оновлювати

В деяких пристроях зі списку вже пройшли дати закінчення служби, тоді як майже третина закінчить термін служби наступного року. Surface Go, Surface Studio 2, Surface Pro 6 і Surface Laptop 2 , випущені в 2018 році, перестануть отримувати оновлення в 2022 році.

Корпорація Майкрософт заявила, що вирішила оприлюднити список після запитів клієнтів, щоб "допомогти планувати та керувати розгортанням апаратного та програмного забезпечення".

Датою закінчення служби є дата, коли Microsoft припиняє надавати оновлення драйверів та оновлення мікропрограми для пристроїв. Проте вони й надалі отримуватимуть оновлення ОС Windows та оновлення безпеки.

Читайте також: Microsoft розробляє невідомий ноутбук Surface.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version